Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincs férfi ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs férfi ezen a földön aki elfogadja azt hogy egy kapcsolatban egyformán kell bánni mindkét fél gyerekével?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Apa teljesen elfogadta a felesége gyerekét, igazából a saját lányának nevezi és tartja (és ő is az apjának...) pedig 12 éves korában ismerte meg. Úgy kezelte mindig mint engem is vagy a húgaimat. Szóval természetesen létezik ilyen :)
2016. szept. 18. 19:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Összeszorul a szivem ahogy olvaslak...semmi màsra nem vàgytam jobban mint arra hogy valaki az én gyerekeimet igy elfogadja.
2016. szept. 18. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a nő iránti érzelmektől is függ.

Legalábbis én így gondolom nőként.

Szóval ha az én páromnak van gyereke, és én szeretem a páromat, akkor természetesen sajátomként szeretem a gyerekét is, elvégre a gyereke egy darab belőle, hiába más az anyja.

2016. szept. 18. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Az én oldalamról 100%-os elfogadàs és munka van vissza 10-et se kapok mondvàn ők màr nagyok."

- ez egy db suttyó, nem a férfiak.

Amiben élsz az nem kapcsolat.

Mi tök jól kijöttünk az exem kisfiával, a szakításkor is tulajdonképpen csak őt sajnáltam, meg hiányoltam.

2016. szept. 18. 19:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazatok van hogy ez egy suttyó de ha szerelmes lesz az ember ezek a dolgok van hogy csak késöbb derülnek ki.Eleinte kedveskedett nekik én is az övéinek.Aztàn törtènt részemröl egy bizalom vesztès .Akkor és most is ugy gondolom hogy nem dolgozok olyan emberért es a gyerekeiért aki hazudott nekem .Igy pàr gyerekes alkalmat lemondtam.Ezutan mar semmiben se segitett ha a fiaimról volt szó.Sokszor probaltuk megbeszelni es meg is egyeztunk.Aztan ha arra kerult a sor hogy tennie kell valahogy ismet kitalalt valamit hogy nemet mondhasson.Erre persze en is besokaltam es ismet nemet mondtam en is .Igy alakult ki egy ordogi kor.Amibol mar nem talàltunk ki.
2016. szept. 18. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval egyszer hazudott valami komolyat, azóta meg sunnyog.

Biztos, hogy komoly nőként elég az a tini érv, hogy "de szeretem"?

A te gyerekedet nem bántja a dolog?

Ő mekkora?

2016. szept. 18. 20:57
 17/19 A kérdező kommentje:
De bàntja ,és teljesen igazad van .Ki is léptem a kapcsolatbol.
2016. szept. 18. 21:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyok 21 és 14 évesek.
2016. szept. 18. 21:45
 19/19 A kérdező kommentje:
Az ő gyerekei 6 és 4 évesek voltak.Szóval jóval többet vettem magamra màr csak a koruk miatt is .Simàn megtettem értük mindent aztàn annyit se kaptam vissza hogy ő pl. havonta egyszer elvigye kocsival az enyémet x helyre.
2016. szept. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!