Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas lányként lehetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas lányként lehetetlen küldetés a pártalálás?

Figyelt kérdés
Iszonyat magas vagyok (183 cm), és ez kiskorom óta megkeserítette az életem, mióta felnőttem persze a pártalálást is. A magasságom miatt eleve kiesik a fiúk 90%-a, pedig amúgy is annyira nehéz olyan párt találni, akivel minden szempontból összepasszolunk. Külső tekintetében nincs is más elvárásom, mint hogy a fiú legyen legalább olyan magas, mint én. A belsőt tekintve már válogatósabb vagyok, csak emiatt nem vagyok hajlandó abból is engedni. A pártalálás eleve nehéz, de ilyen magassággal leginkább lehetetlen küldetésnek tűnik. Magas lányok, ti nem éreztek néha így?
2016. szept. 19. 22:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%

Ömm, nekem nincs lábfétisem :D Tekinthető ez már valamiféle előnynek? xD

Az elvárt belső tulajdonságok nem annyira extrák, tulajdonképpen alap lenne, csak hát ugye amilyen emberek vannak... :D

24/F

2016. szept. 19. 23:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Mért lenne lehetetlen? Nem kevésbé nehéz mint 150 cm-esen. Ismerek pár hasonlóan magas vagy magasabb nőt, akik találtak párt maguknak.
2016. szept. 20. 00:53
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia! 2-3 centivel vagyok alacsonyabb nálad, 20 vagyok. Én sok netes társkeresőn jártam, ott ismerkedtem főleg. De élőben is szólítottak le alacsonyabb, egymagas, és magasabb férfiak egyaránt. Én is határozottan magasabb pasit kerestem, azon egyszerű okból, mert azt látom vonzónak, szexinek, úgy kezd működni a kémia bennem, ha magasabb nálam egy férfi. Már megünnepeltük az első évfordulónkat a barátommal, akit olyan 186-188-ra tippelek. Őt neten ismertem meg. Szóval csak tarts ki, majd te is révbe érsz. Mondjuk én sosem aggódtam hogy kevés a magasabb, vagy hogy egyedül maradok. Nem kifejezetten kerestem párt, jól elvoltam egyedül, csak kíváncsi voltam, milyen járni valakivel, szerelmesnek lenni, szexelni.
2016. szept. 20. 01:55
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy társat keresel, vagy ideálokat kergetsz?

Hülyeség, hogy adjuk lejjebb az igényeket, meg hogy ne legyenek elvárásaink. Ez a legnagyobb ostobaság.

Viszont az ideálok kergetése még ennél is rosszabb. Olyat nem fogsz találni, aki kívülről-belülről 100%-ban megfelel minden kívánalmadnak. Mert olyan nincs.

Félreértés ne essék, nekem is van egy megálmodott ideálom, de attól, hogy a potenciális partner esetleg az ideálomnál alacsonyabb, magasabb, másabb az alkata, más a hajszíne, szemszíne, másabb a mellmérete, attól még tetszhet, és ami ennél is fontosabb, ettől függetlenül remek társ lehet. Persze, olyan kizáró ok esetén, ami alapjaiban lehetetleníti el a párkapcsolatot, tényleg felesleges lenne erőltetni. De én úgy gondolom, hogy a magasság nem ilyen tényező.

Nem akkora a pasi, amilyennek megálmodtad... és? :) Attól még adhatsz egy esélyt, hogy megismerd, legfeljebb azt mondod, hogy bocsi, nem. De ha esélyt sem adsz, akkor ahogy te mondtad, eleve kizárod a potenciális jelöltek 90%-át, ami azért elég nagy pazarlás.

2016. szept. 20. 09:09
 25/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam alacsonyabb sráccal randizni, nem ment. Nagyon kényelmetlenül éreztem magam mellette, mintha nem is lennék nő, hanem a testőre. Egyébként a többi tulajdonság nem zavar: lehet kopasz, kicsit pocakos vagy épp az ellenkezője, túl sovány, engem egyik sem zavarna, ha a személyisége megfogna. :)
2016. szept. 20. 21:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, merrefele laksz?
2016. szept. 20. 21:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Lehet nem csak magas vagy hanem kövér is. Sorry.
2021. ápr. 19. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!