Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányként lehetetlen küldetés a pártalálás?
Ömm, nekem nincs lábfétisem :D Tekinthető ez már valamiféle előnynek? xD
Az elvárt belső tulajdonságok nem annyira extrák, tulajdonképpen alap lenne, csak hát ugye amilyen emberek vannak... :D
24/F
A kérdés az, hogy társat keresel, vagy ideálokat kergetsz?
Hülyeség, hogy adjuk lejjebb az igényeket, meg hogy ne legyenek elvárásaink. Ez a legnagyobb ostobaság.
Viszont az ideálok kergetése még ennél is rosszabb. Olyat nem fogsz találni, aki kívülről-belülről 100%-ban megfelel minden kívánalmadnak. Mert olyan nincs.
Félreértés ne essék, nekem is van egy megálmodott ideálom, de attól, hogy a potenciális partner esetleg az ideálomnál alacsonyabb, magasabb, másabb az alkata, más a hajszíne, szemszíne, másabb a mellmérete, attól még tetszhet, és ami ennél is fontosabb, ettől függetlenül remek társ lehet. Persze, olyan kizáró ok esetén, ami alapjaiban lehetetleníti el a párkapcsolatot, tényleg felesleges lenne erőltetni. De én úgy gondolom, hogy a magasság nem ilyen tényező.
Nem akkora a pasi, amilyennek megálmodtad... és? :) Attól még adhatsz egy esélyt, hogy megismerd, legfeljebb azt mondod, hogy bocsi, nem. De ha esélyt sem adsz, akkor ahogy te mondtad, eleve kizárod a potenciális jelöltek 90%-át, ami azért elég nagy pazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!