Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányként lehetetlen küldetés a pártalálás?
Köszönöm válaszokat, örülök, hogy van aki megért azért! :) Nem hiszem, hogy azért felszínes vagyok, mert nem szeretném még a fiúm mellett is jetinek érezni magam, épp elégszer volt ebben részem életem során.
68 kg vagyok, átlagos testalkatú, nem túl sportos. Aerobikozni szoktam járni és otthon tornázom.
184 centi vagyok, tehát olyasmi magas mint te. (És nem ajánlattevés volt.) Az kicsit tényleg érdekes ha a hím alacsonyabb mint a nő.
Az más kérdés, hogy más tekintetben miben válogatsz.
Alacsonyabb vagy, mint az ideálom... :D Ha gondolod, írd meg, mik azok a belső tulajdonságok, amiket fontosnak tartasz, csak beszélgetés céljából.
24/F/196cm
Rosszul hiszed. 10 emberből 9et kizársz egy megváltoztathatatlan külső tulajdonság alapján. Ha ez nem felszínesség, akkor semmi sem az.
Jó, akkor mondjuk, hogy felszínesség, de szerintem legalább egyetlen külső tulajdonság mindenkinek van, amit fontosnak talál a jövendőbeli párján. Nekem ez a magasság.
Belsőre már sokkal nagyobb elvárásaim vannak: legyen udvarias, tájékozott, pozitív gondolkodású, nyitott az új dolgokra, emellett őszinte, hűséges és szeressen engem. Nagyjából nekem ilyen az ideális férfi. :)
A lábam 40-es, ha annyira tudni akarjátok. Szerintem annyira nem extra nagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!