Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan férfiakról, akik inkább ha kell évekig egyedül maradnak és nem is szexelnek, minthogy összejönnétek olyannal, akinél nem éreznek szerelmet?

Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
#7 hmmm akkor ezek szerint én nem létezem... marhajó:D
2016. szept. 19. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
95%
Én is ilyen vagyok. Csak azért nem jövök össze senkivel, hogy dugjak. Csak párkapcsolatban szerelmeskedek a nővel.
2016. szept. 19. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
92%

Mi a gond ezzel?

Legalább nem megy bele olyan dologba ami hosszútávon nem működne, csak a kefélésért, ráadásul ha nem lenne más a végén megcsalás is lehet a vége, egyebek.

2016. szept. 19. 22:18
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Őket tartom férfinak, és nem azokat, akik prostizni járnak.
2016. szept. 19. 22:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Számomra ez a normális.

Nem mondom, hogy a szexkapcsolat, illetve az alkalmi kalandok bűnös, ördögtől való dolgok, és gusztustalan disznó, aki belemegy ilyenekbe, viszont az én lelki világomtól ez annyira idegen, hogy kapcsolat terén taszítónak látnék egy olyan férfit, akinek ezek beleférnek. Nem azért, mert ettől rossz ember, hanem mert akkor annyira máshogy állunk a szexualitáshoz, hogy borzasztóan zavarna.

A barátom 5-6 éve volt egyedül, szex nélkül, mikor összejöttünk. Nekem egyenesen bejött, hogy én vehettem el a "második szüzességét" :D

2016. szept. 20. 14:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Ugyan már, a férfiak többsége simán hazudik erről.

Én is, hogy nagyon későn 25 felett vesztettem el, prostival. Lazán kamuznék erről bárkinek. Megtanultam jobb ezeket megtartani. Ha nincs barátnőm nagyritkán kipróbálok prosot. Ennyi.

2016. dec. 3. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!