Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni egy olyan nőért, aki abszolút független, egyáltalán nem akar semmilyen párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Fokozatosan kedveltem meg, nem úgy indult, hogy ebből bármi is lesz, de nem tudok neki ellenállni, annyira vonzó, annyira nőies, de nagyon zárkózott és szinte megközelíthetetlen. Meglehetősen erős személyiség, mindenben tökéletes, precíz, nem lehet megtörni. Önálló, független, jól kereső modern nő. Elérhetetlen. Van néhány rögeszméje, ilyen például, hogy sosem akar semmilyen párkapcsolatot férfival, nem is volt neki, ő ezt egy fölösleges dolognak tartja, nem vágyik se családra, se gyerekre, neki így jó. Nagyon erősnek mutatja magát a külvilág felé ,de van egy gyengébb oldala is, amit kész csoda, hogy volt alkalmam egyáltalán megismerni. Elég komoly hangulatingadozásai vannak, egyik pillanatban nagyon boldog, a következőben teljesen maga alatt van, magabiztosnak tűnik a fiúk társaságában,de ha valaki közelebb kerül hozzá, akkor félénk lesz. Mintha azt érezné, hogy ő nem tud szeretni, pedig tudna szerintem csak fél és még magának sem meri beismerni. Nos én már lassan egy éve csak vele foglalkozom, csak ő érdekel, próbálom megfejteni, de egyszerűen lehetetlen.2016. szept. 19. 18:45
21/26 anonim válasza:
Nézd, ha azt mondja, nem akar kapcsolatot, akkor nem akar, és csinálhatsz bármit, ez nem fog változni. Biztos megvan rá az oka, hogy, így él.
Szóval én azt mondom, hogy ne nyomulj, fogadd el, hogy ez a helyzet, és hagyd annyiban. Baromi idegesítő tud lenni, mikor a pasi nem érti a nemet, és csak nyomul tovább. Ezzel csak azt éritek el, hogy a nőnek az agyára mentek, és megutálnak.
Senkit nem vehetünk rá arra, hogy szeressen minket. El kell fogadni, ennyi.
23/26 anonim válasza:
Miért nem tudod megérteni,hogy nem akar tőled semmit? Nekem is volt pár ilyen ffi az életemben és csak azt érték el,hogy megundorodtam tőlük. Hagyd békén szegényt. Akárhogy gondolkodok nincs olyan dolog ami miatt azt mondanám bárkinek is,hogy kapcsolatot akarok vele.
24/26 A kérdező kommentje:
Lezártam. Ma felhívtam és megbeszéltem vele a dolgot. Mindketten arra jutottunk, hogy meg kell szakítanunk a kapcsolatot, így kevésbé sérülünk. Nagyon fáj, de nincs mit tenni. Gondolatban még most sem adtam föl ,de muszáj lesz beletörődni. Nincs ötletetek, hogy felejtsem el?
2016. szept. 20. 21:15
25/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz volt elengedni, többé nem fogom látni, ami valahol jó is, de nagyon nehéz.
2016. szept. 20. 21:16
26/26 anonim válasza:
De van. Keress másik nőt, akár komolyra, akár lazára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!