Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes küzdeni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni egy olyan nőért, aki abszolút független, egyáltalán nem akar semmilyen párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Fokozatosan kedveltem meg, nem úgy indult, hogy ebből bármi is lesz, de nem tudok neki ellenállni, annyira vonzó, annyira nőies, de nagyon zárkózott és szinte megközelíthetetlen. Meglehetősen erős személyiség, mindenben tökéletes, precíz, nem lehet megtörni. Önálló, független, jól kereső modern nő. Elérhetetlen. Van néhány rögeszméje, ilyen például, hogy sosem akar semmilyen párkapcsolatot férfival, nem is volt neki, ő ezt egy fölösleges dolognak tartja, nem vágyik se családra, se gyerekre, neki így jó. Nagyon erősnek mutatja magát a külvilág felé ,de van egy gyengébb oldala is, amit kész csoda, hogy volt alkalmam egyáltalán megismerni. Elég komoly hangulatingadozásai vannak, egyik pillanatban nagyon boldog, a következőben teljesen maga alatt van, magabiztosnak tűnik a fiúk társaságában,de ha valaki közelebb kerül hozzá, akkor félénk lesz. Mintha azt érezné, hogy ő nem tud szeretni, pedig tudna szerintem csak fél és még magának sem meri beismerni. Nos én már lassan egy éve csak vele foglalkozom, csak ő érdekel, próbálom megfejteni, de egyszerűen lehetetlen.
2016. szept. 19. 18:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hasonlítasz hozzá, de nem lehetsz ő, mert neki egyáltalán nem volt kapcsolata. Talán tudsz segíteni, hogy hogyan tudnám meghódítani őt. Mit gondolsz, ha elsőre nem jöttem be neki, akkor a fejem tetejére is állhatok, sosem lesz esélyem nála, vagy érdeme küzdeni érte, és ha igen, hogy csináljam, hogy küzdjek?
2016. szept. 19. 19:42
 12/26 anonim ***** válasza:
58%
Én is ilyen jellem vagyok,annyi,hogy én még tanulok 20-as évek eleje,de mindenben igaz rám amit leírtál a nőről. Ha pedig olyan,mint én egy dolgot elárulhatok,nem - nem fog megváltozni. Hogy is gondolod te,hogy majd miattad fog belemenni egy kapcsolatba amikor írtad,hogy egy éve csak ezzel foglalkozol,ilyen férfibe nem lehet bele szeretni..a másik ,ogy elég sokat hangsúlyozod,hogy milyen jól keres a nő,netán el akarod magad tartatni vele? kicsit gáz férfi létedre,de tudom manapság ez egy elég gyakori jelenség..
2016. szept. 19. 19:44
 13/26 anonim ***** válasza:

Nem, tényleg nem ő vagyok, csak hasonlítok.

Tulajdonképpen nem is világos egy tulajdonsága. Talán aszexuális?

Oké, hogy párkapcsolatot nem akar, na de szexet sem?

Ha úgy érzi, te olyan férfi vagy, aki mellett ő boldogan lehet nő, akkor tetszeni fogsz neki. Egyébként szerintem tetszel is neki. Én nem mondom el a gyenge pontjaimat annak, aki iránt semmiféle vonzalmat nem érzek.

Talán csak csalódott, fél a kihasználástól és ezért is szögezi le, hogy nem köteleződik el, de attól még az intimitásra neki is igénye kell, hogy legyen.

Légy férfi, csak ennyit tudok tanácsolni :)

2016. szept. 19. 19:49
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem akarom magam eltartatni, én is jól keresek, ezzel nincs probléma.

Ő nem tudja, hogy 1 éve csak vele foglalkozom, nagyon sokáig direkt megfékeztem magam és próbáltam visszafogott, hűvös maradni, mint amilyen ő, de nem ment. Már nagyjából egy hónapja tudja, hogy odavagyok érte és elutasított, még távolságtartóbb lett. Ilyen esetben hogy lehet dominánsnak maradni? Én próbáltam férfiként kezelni a helyzetet és nem csináltam magamból sértődött kisgyereket, hanem tudomásul vettem, és meghagytam neki a féltve őrzött szabadságát. Sosem nyomultam rá, mindig tiszteletben tartottam a távolságot köztünk. De így hogy a fenébe lehetne ebből bármi is? Ha egy nő azt mondja hogy nem, akkor úgy is gondolja. Nem?

Nem aszexuális, az biztos hogy nem, inkább csak elfolytja magában ezeket az érzéseket.

2016. szept. 19. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát, így hogy konkrétan elutasított, így már nem. Azt hittem nem került sor erre a beszélgetésre.
2016. szept. 19. 20:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Kiderül a végén h a gyk-s nők fele ilyen. :D
2016. szept. 19. 20:26
 17/26 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. Így már szinte képtelenség, lehetetlen , hogy bármi is lehessen köztünk, de egyszerűen nem tudom feladni, nagyon sok önuralomra és önfegyelemre volt szükségem eddig is és ezután is lesz. Ha bármi ötleted lenne mégis, annak nagyon nagyon örülnék, eszméletlenül hálás lennék ha segítenél megfejteni ennek a nőnek a lelkét. Soha nem volt még olyan ember, aki iránt ilyet éreztem volna és valószínűleg nem is lesz. Ha nagyon felszívom magam, vagyok olyan erős személyiség mint ő, vagy akár erősebb is, én sosem rendelném alá magam neki, de nem is uralkodnék rajta, az egyenlőség híve vagyok. Valamennyire biztos számítok neki, de nem akar kapcsolatot. Mit kéne tennem, hogy ez változzon? Ha meg kell szakadnom ,azt is megteszem érte, de ráerőltetni sosem fogom magam, azt szeretném, hogy ő magától akarjon velem lenni. Nincs remény? Te tuti voltál hasonló helyzetben mint ő, van olyan fiú akivel elutasító voltál de mégis lenne esélye?
2016. szept. 19. 20:37
 18/26 anonim ***** válasza:
"Érdemes küzdeni....." Majd elolvastam a történetedet. Ott semmi ilyen küzdésröl nem irtál, inkább arrol, hogy csorgattad a nyálad, evett utána a fene, meg visszautasitott. Furcsa egy fogalmazás. Vagy fogalomzavar?
2016. szept. 19. 20:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, vagy felejtsd el a csajt!
2016. szept. 19. 20:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem tényleg nincs esély, de ha mindenáron próbálkozni akarsz, akkor csak figyelj, hátha lesz olyan helyzet, ami versenyhelyzet közöttetek. És győzz :)
2016. szept. 19. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!