Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes küzdeni egy olyan nőért, aki abszolút független, egyáltalán nem akar semmilyen párkapcsolatot?
Nem, tényleg nem ő vagyok, csak hasonlítok.
Tulajdonképpen nem is világos egy tulajdonsága. Talán aszexuális?
Oké, hogy párkapcsolatot nem akar, na de szexet sem?
Ha úgy érzi, te olyan férfi vagy, aki mellett ő boldogan lehet nő, akkor tetszeni fogsz neki. Egyébként szerintem tetszel is neki. Én nem mondom el a gyenge pontjaimat annak, aki iránt semmiféle vonzalmat nem érzek.
Talán csak csalódott, fél a kihasználástól és ezért is szögezi le, hogy nem köteleződik el, de attól még az intimitásra neki is igénye kell, hogy legyen.
Légy férfi, csak ennyit tudok tanácsolni :)
Nem akarom magam eltartatni, én is jól keresek, ezzel nincs probléma.
Ő nem tudja, hogy 1 éve csak vele foglalkozom, nagyon sokáig direkt megfékeztem magam és próbáltam visszafogott, hűvös maradni, mint amilyen ő, de nem ment. Már nagyjából egy hónapja tudja, hogy odavagyok érte és elutasított, még távolságtartóbb lett. Ilyen esetben hogy lehet dominánsnak maradni? Én próbáltam férfiként kezelni a helyzetet és nem csináltam magamból sértődött kisgyereket, hanem tudomásul vettem, és meghagytam neki a féltve őrzött szabadságát. Sosem nyomultam rá, mindig tiszteletben tartottam a távolságot köztünk. De így hogy a fenébe lehetne ebből bármi is? Ha egy nő azt mondja hogy nem, akkor úgy is gondolja. Nem?
Nem aszexuális, az biztos hogy nem, inkább csak elfolytja magában ezeket az érzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!