Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi (rövid) idő után költöztetek össze a pártotokkal?
Melyikőtöknek hányadik kapcsolata volt ez ?
Hány évesek voltatok akkor ?
Az 1. randitól heti 7 napot aludtunk együtt, de 1 évet kellett várni kb, hogy összeköltözzünk.
Ő 21 éves volt, én 22 körül. Neki én voltam az 1. komoly, nekem előtte is volt néhány, de senkivel nem éltem együtt.
Bő félévet bírtuk.
2 hét után, de ismertük egymást fél éve.
Neki addig 2 komoly és számtalan egyéb kapcsolata, nekem pedig 1 komoly kapcsolatom volt.
Ő 29, én 20 éves voltam.
7 év és egy lány kérés után.
Komoly kapcsolatom nem volt előtte, neki se.
Össze költözéskor én 22, ő 25.
A 7 év alatt minden nap találkoztunk, mentünk sátorozni, gyerekeket táboroztatni együtt. De ilyen több napos "nálad alszok" nem volt.
Azóta sincs gond. :D
mindkettonknek sok futo kapcsolata volt en eppen ferjnel voltam amikor elso latasra egymasba szerettunk a 2. ferjemmel.
6 heti ismeretseg utan koltoztunk ossze, es az iden voltunk 39 eves hazasok;-)))
Gratulálok :), a hosszú házassághoz.
Az elsőtől csak úgy ripsz-ropsz leléptél? :)))
koszonom.
Igen, mert egy szemetlada volt az elso perctol kezdve, csak en egy kis buta naiv 18 eves voltam aki azt gondolta amit a legtobb ilyen lany hogy majd megvaltozik.
meg is valtozott. meg rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!