Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elterjedt a srácoknál a rövid haj?
Figyelt kérdés
Erre a kb. 2 centisre lenyírt frizurára gondolok. Szerintem ez a legtöbb srácnak szörnyen áll, ráadásul amikor hosszabb kicsit, az most mindegy, hogy hullámos vagy egyenes, olyan jó beletúrni, és nagyon szexi tud lenni. És nem csak én gondolom így, elég megnézni néhány színészt vagy énekest, akikért odáig vannak.
Én lakom rossz helyen, vagy nálunk valóban ennyire nem divat ez? :(
Nekem már beletúrós hosszú a hajam, nem vágatnám lejjebb. Csak sajnos fogy :'(
24/F
2016. ápr. 22. 18:56
2/19 anonim válasza:
Akkor megnyugodtam.Él olyan lány a világban akinek tetszik egy hosszabb hajú pasi.:)
2016. ápr. 22. 18:57
3/19 anonim válasza:
Nagyon rossz minőségű hajam van, minden problémával, a 1.5 centis méret a maximum, amit még valahogy kezelni tudok.
Nem én választottam, de ez van
2016. ápr. 22. 19:03
4/19 anonim válasza:
Én most növesztem, mert elegem lett abból hogy olyan semmilyen, és nem tükrözi a belső világom. Még nem tudom milyen legyen. Segíts! :)
2016. ápr. 22. 19:06
5/19 anonim válasza:
Ilyen lánnyal még nem is találkoztam.
Olyan 8-9 éve, amikor még a rock volt a divat, nekem is hosszú hajam volt 2 évig, de a kutyának... ismétlem a KUTYÁNAK se tetszettem úgy. Alap a rövid haj.
2016. ápr. 22. 19:08
6/19 anonim válasza:
Igen,kérdezőnek teljesen igaza van.Egyébként is akinek van haja legyen büszke rá és ne tolassa'le,azzal nincs gond,hogy oldalt fel van nyírva -de felül lehetne hosszabb.
2016. ápr. 22. 19:10
7/19 anonim válasza:
Rendszeresen úszok, és nincs macera a rövid hajjal, sokszor szárítani sem kell.
2016. ápr. 22. 19:26
8/19 anonim válasza:
Praktikus. Mivel a legtöbb férfi végez rendszeresen fizikai munkát, ami esetenként eléggé balesetveszélyes, így jobban járnak, ha nem lóg le semmi se a fejükről. Ismertem egy raszta asztalost, akinek egyszer bekapta az egyik tincsét a szabászgép és egy szép szív alakú darabot ki is tépett a fejbőréből. A hadseregben, ami anno elég meghatározó dolog volt a férfiak életében azért volt kötelező a rövid haj, hogy minél jobban illeszkedjen a gázálarc a fejre, pontosan emiatt volt limitálva az arcszőrzet viselése is. A hosszú haj láttán a legtöbb munkaadó automatikusan deviáns természetet képzel el, hisz a mostani munkáltatók egy olyan korban szocializálódtak, ahol a hosszú haj a hippizmus vagyis a deviancia jelképe volt, így felnőttként abból kiindulva ítélkeznek, amit gyerekként tapasztaltak, ergo nem alkalmaznak hosszú hajú férfiakat, akik így aztán le kényszerülnek vágni a hajukat a megélhetésért.
2016. ápr. 22. 19:46
9/19 anonim válasza:
Szerintem a mostani "modern pompadour" frizurára gondolsz..hát igen,sajnos a trend nem kóveti az egyes fejformákat,ezért van akinek ez nagyon nem áll jól, hiába vágta akármilyen sztárfodrász.. engem az épp aktuális divat sosem érdekelt, mindig olyan hajat vágatok ami nekem jól áll..aztán hogy ez most divatos vagy sem, i don't care :)
2016. ápr. 22. 19:46
10/19 anonim válasza:
Mindenkinek más áll jól, az, hogy neked ez nem tetszik, nem azt jelenti, hogy aki ilyen frizurát hord, annak nem áll jól.
Szerintem inkább ez szörnyű, de ízlések és pofonok különbözők: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!