Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért annyira elterjedt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira elterjedt a srácoknál a rövid haj?

Figyelt kérdés

Erre a kb. 2 centisre lenyírt frizurára gondolok. Szerintem ez a legtöbb srácnak szörnyen áll, ráadásul amikor hosszabb kicsit, az most mindegy, hogy hullámos vagy egyenes, olyan jó beletúrni, és nagyon szexi tud lenni. És nem csak én gondolom így, elég megnézni néhány színészt vagy énekest, akikért odáig vannak.

Én lakom rossz helyen, vagy nálunk valóban ennyire nem divat ez? :(

2016. ápr. 22. 18:55
1 2
 11/19 Szergej55 ***** válasza:
Ha hosszú, elfekszem, bezsírosodik, kényelmetlen. Inkább a homokosfrizurákkal van bajom, én mindig 1 centisre vágatom 5 éves korom óta, de nem panaszkodtak még a hajamra. :D
2016. ápr. 22. 20:20
 12/19 anonim ***** válasza:
2 centisre lenyírt? Hát az a 2 centi szerintem elég sok.
2016. ápr. 22. 20:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú hajam van, mert rövid hajjal ugy éreznem magam mint a tobbi birka. :)
2016. ápr. 22. 20:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek veled kérdező, én is oda meg vissza vagyok a félhosszú (állig érő) vagy annál is hosszabb hajért pasikon. Már akinek jól áll.

Barátomnak például borzalmas lenne. Láttam róla régi képet, ahol növesztette és egyet értek a döntésével.

A probléma ezzel kapcsolatban (szerintem) inkább az szokott lenni, hogy magasan tesznek rá, mi áll jól nekik. Nem az alapján döntenek.

2016. ápr. 22. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem hülyén állna a hosszú haj. Max 6-7 cm-es hosszra szoktam hagyni nőni. Kb. 2 cm-re nyíratom le, 2 havonta járok fodrászhoz. Rettenetes hajam van. :D Nagyon sűrű, de nagyon vékony szálú, Mindig zselézni kell hogy álljon valahogy, legyen tartása, mert különben olyan lenne, mint valami madárfészek. :D
2016. ápr. 22. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik, hosszú haj párti vagyok. 19l
2016. ápr. 23. 00:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Életem legjobb döntése volt vállig érő hajat növeszteni :D Nekem pont az volt a baj, hogy rohadt erős szálas hajam van és tökmindegy mit csinált a fodrász mindig ugyanúgy állt, de még hajzselével is.

Így azért vannak opcióim és jobban is érzem magam

2016. ápr. 23. 13:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki tökéletes genetikával rendelkezik, az könnyen beszél. A legtöbb férfinak már 22-25 évesen nagyon kezd ritkulni a haja és nincs rosszabb látvány, mint amikor oldalra simítod a hajadat és két oldalt egy hosszú bőrfelület jelenik meg. Hasonlítsd össze ezt a két frizurát és megkapod a választ a kérdésedre: [link]

[link]

2016. ápr. 23. 18:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szeretem ha 2+ centi hosszú. Nekem sokkal praktikususabb ha rövid.
2016. ápr. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!