Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért annyira elterjedt a srácoknál a rövid haj?
Erre a kb. 2 centisre lenyírt frizurára gondolok. Szerintem ez a legtöbb srácnak szörnyen áll, ráadásul amikor hosszabb kicsit, az most mindegy, hogy hullámos vagy egyenes, olyan jó beletúrni, és nagyon szexi tud lenni. És nem csak én gondolom így, elég megnézni néhány színészt vagy énekest, akikért odáig vannak.
Én lakom rossz helyen, vagy nálunk valóban ennyire nem divat ez? :(
Egyet értek veled kérdező, én is oda meg vissza vagyok a félhosszú (állig érő) vagy annál is hosszabb hajért pasikon. Már akinek jól áll.
Barátomnak például borzalmas lenne. Láttam róla régi képet, ahol növesztette és egyet értek a döntésével.
A probléma ezzel kapcsolatban (szerintem) inkább az szokott lenni, hogy magasan tesznek rá, mi áll jól nekik. Nem az alapján döntenek.
Életem legjobb döntése volt vállig érő hajat növeszteni :D Nekem pont az volt a baj, hogy rohadt erős szálas hajam van és tökmindegy mit csinált a fodrász mindig ugyanúgy állt, de még hajzselével is.
Így azért vannak opcióim és jobban is érzem magam
Aki tökéletes genetikával rendelkezik, az könnyen beszél. A legtöbb férfinak már 22-25 évesen nagyon kezd ritkulni a haja és nincs rosszabb látvány, mint amikor oldalra simítod a hajadat és két oldalt egy hosszú bőrfelület jelenik meg. Hasonlítsd össze ezt a két frizurát és megkapod a választ a kérdésedre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!