Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, hogy a bánatba találjam meg ezt a lányt? (rövid történet)
Figyelt kérdés
A munkaügyi központban (tudom vicces hely) szóba elegyedtem egy lánnyal, mert ő is épp ügyintézésre várt. Jól elbeszélgettünk, de őt nem sokára behívták az irodába. Mikor kijött én következtem, így nem volt időm gyakorlatilag semmire. Kezet fogott velem és azt mondta, hogy remélem találkozunk még. Gondolom arra várt, hogy lerandizzam, de leblokkoltam, meg ugye be kellett menni abba a kiba*zott irodába. Csak a keresztnevét tudom... Arra gondoltam végső elkeseredésemben, hogy be kéne menni a munkaügyibe és megtudakolni valamilyen ürüggyel az adatait. :/ Vajon kivitelezhető ez az akció?2016. márc. 8. 13:30
1/14 anonim válasza:
Aaaanyira jó, de az esélytelen, hogy kiadják az adatait csak úgy. Nem volt melletted senki, aki imerhetné...?
2/14 anonim válasza:
Minden településnek van facebook oldala. A tagokhoz beírod a keresztnevét és ha ő is tagja a településetek csoportjának kiadja a nevét. Ott meg csak felismered.
3/14 A kérdező kommentje:
#1 Amikor végeztem (2-3 perc volt az egész) rögtön kiszaladtam az épületből, még majdnem a lépcsőn is leestem úgy siettem, de nem találtam sehol. Utána meg nem jutott már eszembe, hogy visszamenjek kérdezősködni. :/
2016. márc. 8. 13:45
4/14 Noren1989 válasza:
#2, reméljük, hogy kisváros.
Megkérdezni szerintem az ügyintézőtől biztosan nem tudod.
Nemrég volt a dolog? Mert esetleg a szekuricsi nem ismeri-e, vagy vmi.
26/F
5/14 A kérdező kommentje:
#4 Miskolc... és ma reggel volt.
2016. márc. 8. 14:22
6/14 anonim válasza:
A keresztnevét tudod...Facebookon megkeresed az összes miskolci lányt, akinek ez a keresztneve és böngészel. Én volt, hogy olyat is megtaláltam Facebookon akinek a nevét sem tudtam, csak beszéltünk :) Időbe telik de megéri.
7/14 A kérdező kommentje:
És mi lenne, ha mondjuk bemennék a munkaügyibe és azt mondanám, hogy ez a lány elhagyott valamit amit én találtam meg? :D Lehet bevennék ezt a dumát.
2016. márc. 8. 14:41
8/14 anonim válasza:
Nem adnak ki adatokat neked, teljesen mindegy mit találsz ki :)
9/14 rrrrrreennnnn válasza:
#7!
Akkor azt mondanàk ott, hogy add le nekik, vagy a talàlt tàrgyak osztàlyàn:-)
De biztos nem ezt:-jajj, Fiatalember, de kiràly, ezt a hölgyet "Nagy Nòrànak" hìvjàk, Miskolc, Ady Endre ùt 5. szàm alatt lakik, tessék odaadni Neki.
Figyelj, àltalàban nem egy alkalommal megy az ember a munkaügyibe...
Na màr most ma írsz egy levelet, holnap bemész ahhoz az ügyintézőhöz, odaadod és megkéred, tovàbbítsa neki. Magyaràzd el, hogy nézett ki a hölgy, hàny òràsi ügyfél volt, ilyenek. De még frissében intézd, amig az ügyintéző is emlékszik.
Ne haragud, én ezt tenném, nekem màs ötletem nincs.
10/14 Noren1989 válasza:
A beszélgetés közepette valami pluszinfot megtudtál róla? Hova járt, ilyesmi. Am hajrá, a fb-kereső működőképes tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!