Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlíthatok egy távoli felmenőmre? Vagy talán nem is apám az igazi apám? (rövid történet) F
Figyelt kérdés
Szóval egyik szülőmre se hasonlítok, de még a nagyszülőkre se. Az teljesen biztos, hogy nem vagyok örökbefogadott. Talán apám nemzőképtelen? Kifejtem- A szüleim 20 évesen házasodtak össze és a házasságuk 15. évében születtem. Nem különös? Elvileg akartak gyereket korábban, több részletet nem tudok... Mit gondoltok erről?2015. ápr. 18. 01:18
1/8 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a postással.
2/8 A kérdező kommentje:
1 Nagyon vicces vagy... Engem bánt ez a dolog, szóval örülnék, ha nem csinálnátok belőle viccet.
2015. ápr. 18. 01:25
3/8 anonim válasza:
Lehet csak te nem latod a hasonlosagot. (Kiveve ha a szuleid feketek te pedig nem) A masik resze meg, hogy "akartak gyereket" lehet 25 eves korukra ertendo ugy mar csak 10 evig probalkoztak es abban a 10 evben lehetett 2 abortusz is meg elotted. Sok magyarazat lehet de mi a te verziod?
4/8 anonim válasza:
Nagyon sokszor előfordul, hogy nem az apa az apa.
DNS teszt. De biztos, hogy tudni akarod az igazat?
5/8 A kérdező kommentje:
4 Most komolyan jöjjek elő nekik ezzel a DNS teszt dologgal?
2015. ápr. 18. 01:38
6/8 anonim válasza:
Ők neveltek fel, ők a szüleid. Ha nem tetszik költözz el tőlük, éld a saját utadat.
7/8 anonim válasza:
#5 még véletlen sem!
Ha tényleg ő az apád, akkor ráfáztál, mert ezt kétségbe vontad, és borul a család.
Ha nem ő az apád, akkor ráfáztál, mert borul a bili, és a család.
Ne feszegesd ezt a kérdést, mer csak rosszul jöhetsz ki belőle. Értem, hogy tudnod kell, de akkor csináltasd meg a tesztet, ha 100%-osan titokban tudod tartani, és nem hat ki a viselkedésedre az eredmény.
8/8 anonim válasza:
50 ropi a dns teszt.
fogmosás után lenyúlod a fogkeféjét és annyi nem kell forszírozni neki.
azon még elmosás után is rengeteg minta vételi anyag marad.
bele egy zacsiba fogkefét,te is adsz le száj kenetet,aztán megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!