Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most, hogy a bánatba találjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most, hogy a bánatba találjam meg ezt a lányt? (rövid történet)

Figyelt kérdés
A munkaügyi központban (tudom vicces hely) szóba elegyedtem egy lánnyal, mert ő is épp ügyintézésre várt. Jól elbeszélgettünk, de őt nem sokára behívták az irodába. Mikor kijött én következtem, így nem volt időm gyakorlatilag semmire. Kezet fogott velem és azt mondta, hogy remélem találkozunk még. Gondolom arra várt, hogy lerandizzam, de leblokkoltam, meg ugye be kellett menni abba a kiba*zott irodába. Csak a keresztnevét tudom... Arra gondoltam végső elkeseredésemben, hogy be kéne menni a munkaügyibe és megtudakolni valamilyen ürüggyel az adatait. :/ Vajon kivitelezhető ez az akció?
2016. márc. 8. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ren véleményét osztom.Szerintem így jársz a legjobban,feltéve ha az ügyintéző belemegy.
2016. márc. 8. 16:58
 12/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Szerintem abba belemegy, hogy àtadja neki. Legyen akàrmilyen szőrös szívű is:-)

Ennyit meg fog tenni... Remélem...

2016. márc. 8. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, majd értesíts! :)

Sok sikert!

2016. márc. 8. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Meglett a leányzó? :)
2016. máj. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!