Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan nővel, akiknek két ujja (csak a fele), hiányzik?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 07:22
11/22 anonim válasza:
Nem vagyok férfi, de fordított esetben nem érdekelne. Jelentéktelen dolog.
Miért nem varrták vissza?
13/22 fru_ válasza:
Ez biztosan nem kizáró szempont normális embernél.
14/22 anonim válasza:
Ez szörnyű :( Sajnálom :(
Egyébként párkapcsolatilag semmiben nem akadályozna. :)
15/22 A kérdező kommentje:
Az egyiket visszavarrták ,hármat vágott le ,de a másik kettő nagyon roncsolódott.De véletlen volt,egy bunkert akartuk építeni,ahhoz vágtuk el a fát.Én tartottam ő meg vágta,és amint várható volt a kezembe vágott.Kicsik voltunk még,én 10,ő 11 éves.
2016. szept. 18. 12:04
17/22 A kérdező kommentje:
A mutató és a középső.
2016. szept. 18. 12:47
18/22 anonim válasza:
Amúgy összejönnék persze.... "Szívem most elmegyek a haverokkal sörözni, ha kellek csak csettints" :P
19/22 anonim válasza:
NE haragudj nem akartalak megbántani, néha poénnal ütöm el a dolgokat, amúgy egyáltalán nem gáz nagyon sok ember él így teljes értékű életet
20/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez miért kéne, hogy kizáró ok legyen.
Engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!