Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kimennétek Londonba, ha itthon egy lányt kéne ezért elengedni?
Akkor maradj itt,ismerkedj vele,aztan akar mehettek egyutt is ha minden jol megy. Es benne van o is.
en nem maradnek :D de csak mert en itthon nyomorgok. Es mert egyszer mar maradtam a varosomban,mert megismertem valakit. Es ennyi ido tavlatabol nem biztos,hogy jo dontest hoztam.mert a kapcsolat nem nagyon megy,es anyagilag is katasztrofa. Van par honapom,es valamilyen iranyba lepni fogok.
Mindkettőt próbáltam.
22 évesen visszaadtam egy amerikai ösztöndíjat mert szerelmes voltam. Összeházasodtunk, gyerekek lettek, elváltunk.
38 évesen NEM mondtam vissza egy külföldi tartós munkát egy szerelem miatt. Kimentem külföldre. Rengeteget szenvedtünk, de még mindig együtt vagyunk. Gyerekünk is van.
Egyik se könnyű választás. De amit követendőnek tartok így 40 évesen – azt válaszd amelyik a te személyes értékedet jobban növeli. A nők értékes férfit akarnak, nem egy "mi lett volna ha" pasit. Ha akar téged, szeretitek egymást, megoldjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!