Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, ha egy nő nagyon sokat dolgozik és mellette nagyon komoly szinten sportol is, ezért nagyon kevés szabadideje van, és szinte 0 szociális élete, az nagy probléma társkereséskor?

Figyelt kérdés

Gyógyszerész vagyok és a munka mellett folyamatosan tanulnom is kell, hogy tisztában legyek az új termékekkel, emellett versenyszerűen sportolok ami szintén nagyon sok idő és energia.

Én szeretek így élni csak már 30 fölött azért kérdéses hogy hogy mi lesz a társkereséssel, mert bulizni évente 2X megyek, a netes ismerkedés nem tetszik, sok ismerősöm meg nincs aki betudna másoknak mutatni, plusz ha sikerülne is, hogy fogadna el így valaki?

2016. szept. 15. 21:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tudod milyen nehéz olyan nőt találni, aki nem csak bambul bele az életbe és néha szétteszi egy kis pénzért, hanem vannak tervei és céljai? :D

Én simán elfogadnálak, az én barátnőm is ilyen.

2016. szept. 16. 01:01
 12/19 anonim ***** válasza:

Olyat kell találj aki szintén kevés szabadidővel rendelkezik. Ha ez megvan, még mindig össze kell hangolni azt a kevés szabadidőt. Tuti nem egyszerű, és az is fontos hogy a közelben legyen az illető, mert az utazgatással megint sok idő elmegy. Hacsak nem lehet valahogy mégis összehozni a találkákat, mondjuk ha a másiknak több szabad ideje van és belefér az utazás.

Szerintem el kell dönteni hogy mi a fontosabb szakmai élet+sport, vagy a magánélet+szerelem, hogy ha másként nem megy.

Én például külföldön dolgozom 33 éves férfi vagyok, nekem sem egyszerű így párt találni, de most még azt mondom fontosabb az anyagi biztonság, aztán lehet ezt pár év múlva átértékelem.... Nehezen bírom egyedül, de még bírom.

2016. szept. 16. 01:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Én még mindig azt mondom, haa jol szopsz, akkor nincs gond, ha engem minden reggel, meg este lecupppantassz, akkor elnézem neked ezeket a dolgokat, vagyis mielött komoly veszekedésekbe keverednénk, csak le kellene szopnod és nem llenne semi probléma. Ez minden cérfinál müködik erre a kisullyam teszem.
2016. szept. 16. 04:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy valasztassz hasonlo 0 szabadidovel rendelkezo part akivel el lehet kepzelni h milyen lehet egy kapcsolat, vagy le kell mondanod vmirol vmiert.
2016. szept. 16. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Innen talalkozz az osdzes szingli valaszoloval. En ezt tennem a helyedben.

N

2016. szept. 16. 08:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen ismerősöm és mondtam is neki,hogy ez így nem élet. Mármint oké,hogy ő szenvedéllyel csinálja,de mikor hazaér,akkor fürdik és alszik. Ezt hosszú távon nem tudom hogyan lehet bírni,mert néha azért kéne egy kis szabadidő,amikor elmegy valahova.

A másik meg,hogy így tényleg nehéz pasit találni, ami nem csak a szexben merül ki. Nekem pl elég nagy probléma lenne,hogy tudom,hogy nincs rám ideje és még csak randira se lehetne elhívni.

Szóval igen,nagyon nehéz,de valamit valamiért...

2016. szept. 16. 09:50
 17/19 anonim ***** válasza:

nem lenne rosz, ha foglalt a parom, mert nekem is maradna idom az en dolgaimra. nem jo ha mindigy egymas nyakkan log ket ember.

de azert amit te csinalsz az tulzas.

pl. hogy ismerjek, szeressek beled stb ha latlak 2x hetente fel orat :D

ezen erdemes elgondolkodnod.

ha normalis kapcsit akarsz, idot is kell hogy aldoz ra.

2016. szept. 16. 11:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, miért tetted fel ezt a kérdést. Teljesen egyértelmű, hogy a TE életedbe nem fér bele sem egy pasi, pláne nem egy vagy két gyerek majd. Ez a TE döntésed.

Én is ilyen voltam, aztán rájöttem, hogy nem szeretnék 50 évesen egyedül körbeállni a Karácsonyfát.:)

Szerintem járj többet társaságba, és találd meg az élet valódi értelmét, ami túlmutat az íróasztal feletti görnyedésen.:)

2016. szept. 16. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
jav.: nem szeretném
2016. szept. 16. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!