Miért kapok mostanában kevesebb like-ot Instagramon?
Figyelt kérdés
Korábban minden képemre kaptam legalább 80-100 likeot, tehát kb. egy óra alatt összejött 30-40. Az elmúlt 1-2 hétben viszont 3-4 óra alatt jön össze kb. annyi, és összvissz olyan 50-70 likeot kapok. Nem lett kevesebb követőm, szóval nem tudom mi lehet a baj. Jött valami új frissítés?2016. ápr. 23. 20:15
1/2 anonim válasza:
Ne posztolj annyi kepet magadrol, sok vagy.
2/2 TheOneAboutAll válasza:
Szia, sajnos nálam is ez a probléma. Változott az instagram logaritmusa, és már nem idő szerint teszi ki a posztokat, hanem “nézettség” szerint. Nem tudom mi értelme volt ennek. Nem egy ismerősöm hagyta abba emiatt a posztolást (tájkép, portré stb ) mert igy a negyede likeot kapja mint eddig - és sztem jogosan el is engedték a témát, amíg nincs megoldás.
Nekem áltlagos 4-500 likeos képeimre, most nagy nehezen jön 150. Egy héten egyet töltök fel, tehát nem naponta..
Sztem énis abbahagyom és keresek más platformot mert ez így valóban idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!