Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony pasiként tényleg érdemes elásnom magamat és beletörődni a sorsomba?
Figyelt kérdés
A sok visszautasítás miatt már azon a szinten vagyok, hogy szándékosan nem érdekelnek a nők és nem is nézek a szemükbe, mert minek, ha úgysincs esélyem. Felesleges időpocsékolás és tovább hitegetném magamat, olyanokra gondolva, hogy "Úh most szemezik velem, vajon bejövök-e neki?". Mindenhol azt olvasom, hogy 175, de inkább 180 alatt pokoli kevés az esély egy boldog párkapcsolatra, akkor mégis miért kellene tovább folytatnom a szélmalomharcot. Annyi jó dolog van az életben, ami el tudja vonni a figyelmemet a nőkről (spórolás, majd az ebből megvásárolt kocsi;kondizás;gamezés;futás;kutya;önkénteskedés). Én h***e, azt gondoltam, hogy az egyetemen megtörik a gát, erre azzal kell szembesülnöm, hogy itt még annyi esélyem sincs, mint a középiskolában, mert a konkurencia jóval nagyobb és a csajoknak is nagyobb az igényeik (kezdve a magassággal).2016. szept. 15. 21:23
21/25 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség. Persze a legtöbb nő saját magánál magasabb társat szeretne de 170 az sok lánynál magasabb. Ráadásul mindenkinek van valami amit keres egy pasiban/férfiban de ez nem mindenkinél a magasság. (: 21/L
22/25 anonim válasza:
"Ráadásul mindenkinek van valami amit keres egy pasiban/férfiban de ez nem mindenkinél a magasság."
De igen, mindenkinek a magasság. Persze sok más elvárásotok is van, de a magasság minden nőnél szerepel köztük.
23/25 anonim válasza:
Ez marhaság, kedves utolsó. Ahogy pasik között is van aki a teltebb formákat szereti, úgy a nők ízlése is változó. Németországban rengeteg olyan fiatal (huszonéves) párt látni, ahol a férfi alacsonyabb. És mielőtt azzal jössz, hogy akkor a pénz játszik, elmondom, hogy ezek a férfiak nem egyszer festő-, vagy egyéb munkásruhában vannak.
25/25 anonim válasza:
"Ahogy pasik között is van aki a teltebb formákat szereti, úgy a nők ízlése is változó. Németországban rengeteg olyan fiatal (huszonéves) párt látni, ahol a férfi alacsonyabb."
Ez sem igaz, a nők ízlése szinte teljesen egyforma. Olyan van, aki nem a kék, hanem a barna szemet szereti, vagy aki nem a fekete, hanem a szőke hajat, de a magasság mindegyiküknél alapelvárás.
Németországban lehet, hogy vannak ilyenek, a legfelszínesebb nők Magyarországon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!