Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony pasiként tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony pasiként tényleg érdemes elásnom magamat és beletörődni a sorsomba?

Figyelt kérdés
A sok visszautasítás miatt már azon a szinten vagyok, hogy szándékosan nem érdekelnek a nők és nem is nézek a szemükbe, mert minek, ha úgysincs esélyem. Felesleges időpocsékolás és tovább hitegetném magamat, olyanokra gondolva, hogy "Úh most szemezik velem, vajon bejövök-e neki?". Mindenhol azt olvasom, hogy 175, de inkább 180 alatt pokoli kevés az esély egy boldog párkapcsolatra, akkor mégis miért kellene tovább folytatnom a szélmalomharcot. Annyi jó dolog van az életben, ami el tudja vonni a figyelmemet a nőkről (spórolás, majd az ebből megvásárolt kocsi;kondizás;gamezés;futás;kutya;önkénteskedés). Én h***e, azt gondoltam, hogy az egyetemen megtörik a gát, erre azzal kell szembesülnöm, hogy itt még annyi esélyem sincs, mint a középiskolában, mert a konkurencia jóval nagyobb és a csajoknak is nagyobb az igényeik (kezdve a magassággal).

2016. szept. 15. 21:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Jaj már. Egyfolytában ez megy, a nők felszínesek, a nőknek csak izmos, csak helyes, csak magas pasi kell..

Azért nem minden nő egyforma, mindenki mást tart fontosnak.

Kérdező, téged nem zavarna, ha a lány, akivel lennél verne 5-10 centivel?

Meg még ahhoz felhúz egy magassarkút, hát nem tudom..

De szerintem rengeteg alacsony lány van, 1-2 visszautasítás után nem kell egyből feladni, aztán meg ide irogatni.

2016. szept. 15. 22:04
 12/25 A kérdező kommentje:
#11: Csak sajnos nem 1-2 visszautasításon vagyok már túl és olyan ostoba sem vagyok, hogy +168-as csajoknál próbálkozzak. Azért remélem, hogy ezt a +5-10 centis felvetést te sem gondoltad komolyan!
2016. szept. 15. 22:14
 13/25 anonim ***** válasza:
74%

Pasi vagyok 170cm és ki🅱aszottul jól érzem magam a bőrömben!

Nem vagyok semmiben alacsonyabb rangú másoknál és nem érdekelnek a kritikák.

Én azokat szólom meg és tartom szánalmasnak,akik engem megszólnak.

2016. szept. 15. 22:24
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Osztálytársam anno egyszer jött be a folyosóról, és újságolta, látott egy alacsony srácot, meg egy csajszit, aki valszeg a barátnője volt, kézenfogva sétáltak, és ilyet szólt, "Kb ilyen "Megyünk anyukámmal" ":) Aszonta, legalább akkor ujjaikat összekulcsolva fognák egymás kezét, ne csak úgy simán:)
2016. szept. 15. 22:28
 15/25 anonim ***** válasza:
17%
*Szóval az a lényeg, hogy simán van esélyed párkapcsolatra, ne aggódjál, attól, hogy alacsonyabb vagy, nem vagy kevesebb senkinél.
2016. szept. 15. 22:28
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Azért 170 cm nem a világ vége.
2016. szept. 15. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes, hogy a sikertelen fiúcskák mindig olyasfajta okot találnak ki, amin nem lehet változtatni. Azt még senki sem hozta fel a kudarcának okaként, hogy nem ismeri a női lelket, így aztán nem is tudja megközelíteni azt. Pedig itt kéne keresgélni, fiúk!
2016. szept. 15. 22:54
 18/25 anonim ***** válasza:
12%
Sajnos úgy van, ahogy írod, 175-180 cm alatt a nők szemében nem vagy férfi. Baromi jóképűnek vagy gazdagnak kell lenned ahhoz, hogy elnézzék neked azt a halálos bűnt, hogy alacsonynak születtél.
2016. szept. 16. 07:43
 19/25 anonim ***** válasza:

Ismerkedeskor ne kolts penzt: setsljatok, uljetek be a parkba.

170 cm az nem annyira slacsony.

Nezz alacsony noket.

Sportolj, legyen hobbid, legy humoros.

N

2016. szept. 16. 08:29
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 Az alacsony nőknek is magas pasi kell, függetlenül sporttól, humortól, mindentől.
2016. szept. 16. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!