Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs párkapcsolatom, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs párkapcsolatom, ezért nem szeretnék tovább élni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig még sosem jött össze egy párkapcsolat egy férfival sem. Nem érzem hogy rosszabb lennék, mint más, de még sem jön össze. Még soha egy férfi sem volt szerelmes belém.
2016. szept. 15. 14:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2016. szept. 15. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Különös máskor azt írják az itteni férfi válaszolók, hogy nem számít a külső, most meg már azt feltételezik a kérdezőről, hogy csúnya. Meg mi baj lenne a személyiségével? Olyanról még nem hallottatok, hogy a kedves, jószívű embereket csak átvágni tudják?
2016. szept. 15. 15:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Olyat még senki nem hallott, hogy ha valakit folyamatosan átvernek és kihasználnak, és már nem a 2. vagy 3. hanem a 8-10. ember akkor ott már az adott személlyel is igencsak lehet probléma, és magába is kéne néznie kicsit?
2016. szept. 15. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Nem lehet, hogy még nem jött el az idő egy "igazi" parkapcsolatra?

2016. szept. 15. 15:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező valójában férfi - a mai kérdések fényében- és most azt próbálgatja, hogy a csúnyaférfiként elsikkantott mellőzött segélykiáltásaira női bőrbe bújva milyen reakciók érkeznek :D
2016. szept. 15. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:
ha mindenki "öngyi" lenne ilyen esetben, akkor gondolj bele, hogy hányszázezer (millió) migráns érkezett pár nélkül, pártalálásra szinte esélytelenül. Ha mind öngyilkos akarna lenni, akkor már lángokban állna Európa
2016. szept. 15. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne gondolj ilyenekre. Az élet értelme nem az, hogy legyen egy párkapcsolatunk. Nekem is nagyon rossz, egyedül érzem magam és teljesen önbizalomhiányos vagyok. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék de már meg se merem próbálni.

Ha annyira rosszul érzed magad, hogy komolyan gondolkozol az öngyilkosságon, akkor keress fel egy lelki segély szolgálatot. Lehet csak te látod reménytelennek a helyzeted és egy segítőre van szükséged, aki felvilágosít.

Próbálj meg ismerkedni, akár társkereső oldalakon :) Állítólag annyi pasi van és olyan sűrűn próbálkoznak a nőknél, hogy egy nő rengeteg levelet kap. Nekem ilyen területen már esélyem sincs ismerkedni, mivel háttérbe szorulok és a levelemet se olvassák el.

2016. szept. 15. 15:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én ismerkednék veled, csak már megelőztek ezren gondolom... :/
2016. szept. 15. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Ismerős...Az ilyen szaremberek miatt jöttem el messzire, a mai napig azt a dumát kapom hogy az én hibám. Pedig nem az! Csak nem vagyunk rosszak és ez cseszi a csőrüket.

Gyere külföldre, itt vannak értelmes férfiak, nem csak hisztis gyerekek:)

2016. szept. 15. 16:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Növessz agyat.
2016. szept. 15. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!