Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs párkapcsolatom, ezért nem szeretnék tovább élni. Mit tegyek?
Mennyi idős vagy?
Nem lehet, hogy még nem jött el az idő egy "igazi" parkapcsolatra?
Kérdező, ne gondolj ilyenekre. Az élet értelme nem az, hogy legyen egy párkapcsolatunk. Nekem is nagyon rossz, egyedül érzem magam és teljesen önbizalomhiányos vagyok. Szívesen beszélgetnék, ismerkednék de már meg se merem próbálni.
Ha annyira rosszul érzed magad, hogy komolyan gondolkozol az öngyilkosságon, akkor keress fel egy lelki segély szolgálatot. Lehet csak te látod reménytelennek a helyzeted és egy segítőre van szükséged, aki felvilágosít.
Próbálj meg ismerkedni, akár társkereső oldalakon :) Állítólag annyi pasi van és olyan sűrűn próbálkoznak a nőknél, hogy egy nő rengeteg levelet kap. Nekem ilyen területen már esélyem sincs ismerkedni, mivel háttérbe szorulok és a levelemet se olvassák el.
Ismerős...Az ilyen szaremberek miatt jöttem el messzire, a mai napig azt a dumát kapom hogy az én hibám. Pedig nem az! Csak nem vagyunk rosszak és ez cseszi a csőrüket.
Gyere külföldre, itt vannak értelmes férfiak, nem csak hisztis gyerekek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!