Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti valóban úgy gondoljátok, a nők csak a
leghelyesebb, jóképű férfiakra buknak, független a
saját külsejüktől, és szinte alig akadnak kivételek?
En pont a ferfiakrol gondolom ezt. A kornyezetemben a legtobb pasi hihetetlenul elkepesztoen felszines, kivetel nelkul az osszes csorgatja a nyalat a "jo nok" utan, a melluknel es fenekuknel tovabb nem igen latnak. Lenyegeben majdnemhogy mindegy, milyen a szemelyisege a lanynak. Nekem 100 pasibol kb 10, akin esetleg vegigfuttatom a szemem, es nagyon nagyon jo esetben kb 1, akivel talan kezdenek is valamit. Hogy miert? Mert vannak igenyeim. Nem kulsoleg, belsoleg. Sajnos nagyon keves manapsag a 'gondolkodo' ember, aki nem csak el bele a vilagba, hanem erdekli is az, velemenye van, sajat gondolatai, nem csak a bulizas, csajozas, az epp aktualis kis dolgai erdeklik, hanem nyitott a vilagra es mindenfele temara. Na az ilyen nagyon ritka manapsag. Es ha ez nincs meg benne, illetve nincs benne az a valami plusz, ami megfogjon, akkor tolem aztan nezhet akarmilyen jol ki
2018. febr. 19. 11:06
előző, jól körülírtad a felszínességed.
2018. febr. 19. 11:47
Tenyleg? Mert nem kulso alapjan valasztok magamnak part? Vagy miert is?
2018. febr. 19. 14:54
ezért: "100 pasibol kb 10, akin esetleg vegigfuttatom a szemem, es nagyon nagyon jo esetben kb 1, akivel talan kezdenek is valamit."
2018. febr. 19. 19:54
Ezzel mondjuk pont azt szandekoztam szemleltetni, hogy mennyire huszadrangu dolog a kulso, es az pont mennyire nem fog meg. Ranezesre kb 100bol 1 olyan akad, akire kizarolag kulso alapjan ramondanam, hogy mondjuk megismerkednek vele. Pont azert, mert kulsovel engem nem lehet semennyire sem "megvenni",nem tud megfogni, nem kelti fel az erdeklodesem egy jo kulso. Ha megismerek valakit, es mindenrol el lehet vele beszelgetni, van velemenye, erdekli a vilag ami korulotte van, esetleg még tajokozott is, na az mar igen..
2018. febr. 19. 21:31
Sajnos tapasztalat. Van egy jóképű haverom. Ő is badoozik én is. Egyszer véletlenűl az övébe léptem be. Neki minimálisan volt csak kitöltve(se bemutatkozás se kedvelések). Olyan lányok válaszoltak akik az enyémre nem. Csodálkoztam is mire rájöttem ,hogy nem az enyém. Irreális tanúság: a bemutatkozó szövegem (egy szintén régen társkeresőző lány segìtségével ìrtam),vagy a kedveléseim gázok 1%esély van rá. Reális tanúság: 25% esély a képeim üzenete 75%esély én vagyok az oka.
Független a saját kűlsejüktől... tapasztalat,hogy a kevésbé szép lányok álmodoznak a szappanopera hercegről.
Bár érdekes ismerek több olyan lányt aki messziről álomszép,de közelről látszik hogy kőműves fanglival rakta fel reggel az alapozót,vagy korrektort.
Na jó talán még a pénz a férfiak korrektora,melyik nő ne vágyna könnyű életre?
Ez az őszinte igazság!
2018. ápr. 2. 08:23
Én nő vagyok de úgy gondolom van benne igazság viszont nekem meg mindig olyan pasik jöttek be akik nem épp a külsejükkel hódítottak. De azért gondoljunk bele a pasik is ilyenek. Azt nézik meg és csorgatják rá a nyálukat akik agyon mázoltak nagyon csinosak nem hájasak és van mellük. Én meg pasik terén ezt vettem észre. Vagy is ahogy mondják a külső megfog a belső megtart. Minden ember nézi a külsőt is aki ismerkedéskor azt mondja nem fontos a külső az hazudik.
2018. ápr. 2. 09:48
Szerintem a nők sokkal kevesebb férfit tartanak vonzónak külsőre, mint a férfiak nőt. Ezt nem feltétlenül csak a genetika határozza meg, hanem a kulturális tényezők is, vagyis a nyugati társadalomban a divat. A nők mindig is sokkal többet foglalkoztak a külsejükkel, nem véletlen, hogy mindig a nők veszik észre, ha valaki fodrásznál volt, vagy új ruhája van, stb. A férfiak szinte soha.
Azaz külsőre a nők átlagosan sokkal válogatósabbak. Viszont párválasztáskor a nők sokkal több körülményt mérlegelnek, mint a férfiak. Népszerűség, vagyon, hatalom, ambíció - a legtöbb nőnek valamelyik ezek közül nagyon fontos.
2018. ápr. 2. 10:50
Mert a férfiak nem ezt teszik? Dehogynem!
Nincs ezzel semmi gond, csak azt kell megérteni, hogy aki neked helyes, nem biztos hogy nekem is. Így már rögtön nem lehet ezt az általánosítás ráhúzni mindenkire.
2018. ápr. 2. 12:09
Nem vagyok jóképű (pénzemsincs ,se egzisztenciám, se izmos testem, stb), mégis csodálatos nőim voltak, illetve van most is (kívül-belül). Mindegyik a gondolataimért, érzéseimért, humoromért szeretett. Ugyanakkor tény, hogy amit a kérdező feltételez az is valós helyzet, és sok nő gondolkodik így. Szerencsére sok a kivétel is.
2018. ápr. 2. 14:57
Kapcsolódó kérdések: