Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti valóban úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti valóban úgy gondoljátok, a nők csak a leghelyesebb, jóképű férfiakra buknak, független a saját külsejüktől, és szinte alig akadnak kivételek?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 18:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egyáltalán nem. Nem voltam soha, még átlagos pasi sem. Ennek ellenére, számomra csinos, szép nő mindig volt, aki a párom akart lenni.
2016. szept. 13. 18:52
 12/48 anonim ***** válasza:
57%
#10 Elég fura alternatív világban élhettek ti :'DD
2016. szept. 13. 18:52
 13/48 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, igen, ezt látjuk, tehát ezt is gondoljuk. No meg azt, hogy a gazdagokra is buknak, mert speciel ez is így van.

18:24, nem feltétlenül, mert genetikailag nincs garantálva, hogy egy szép párnak nem születik csúnya utódja.

2016. szept. 13. 18:57
 14/48 anonim ***** válasza:
29%
#12 a mesevilágban hogy működik a társkeresés? Mesélj nekünk!
2016. szept. 13. 19:12
 15/48 anonim ***** válasza:
72%

Kezdjük ott, hogy ki dönti el hogy ki a szép és ki a csúnya?

Nekem az én párom a leghelyesebb, másnak a sajátja. Barátnőim párjaira, ha szinglik lennénk (feltételezzük, hogy nem volt soha közük a barátnőimhez) sem tudnék soha ránézni, mert nem az eseteim... Van akinek az én párom nem tetszik. Az emberek különböző ízléssel vannak megáldva, van olyan fiú ismerősöm, aki full átlag kinézetű, nem izmos, nem gazdag, mégis oda voltam érte, mert megfogott a kisugárzása.

Nem tudom a válaszolók milyen környéken laknak, de én az utcán sokszor látok a szememnek kevésbé szép párokat, ahol mindkét fél "átlag alatti" vagy csak az egyik.

Kedves fiúk! Fiúk, igen, mert a férfi jelzőhöz fel kell nőni. Talán ki kellene mennetek az utcára, és nem otthon a gép előtt sírni, hogy minden nő pénzéhes qrva, meg miért csak a gazdag pasiknak van barátnője. Tenni kell érte emberek és nektek is lesz... Én sokszor látok szép lányt "csúnya" fiúval, akin látszik, hogy nem gazdag, mégis boldogabbnak látszanak bárkinél.

Aki pedig azt mondja, hogy a szép embereknek nem lehet csúnya gyereke, az meg ha hallgatott volna, bölcs maradt volna... Sokszor a csúnyának nevezett embereknek sokkal szebb gyerekük van, mint a szépnek mondottaknak. És nyugodtan le lehet pontozni, tudom, az igazság fáj. De nem csak a nők tehetnek róla, hogy nem találtok párt.

2016. szept. 13. 19:13
 16/48 anonim ***** válasza:
60%

Előző (19:16os állapot szerint)

Itt egy jó példa: [link]

Szerinted kivel jönne össze a középső csaj? A machoval vagy a "ronda csávóval" aki csak ott ácsorog? Meg úgy kb. mindenki más? Ha kiraknák kérdésre Jack bácsi simán söpörné a 99,9%-ot, Bennek maradna 0,1%, de az is csak kerekítve!

2016. szept. 13. 19:18
 17/48 anonim ***** válasza:
28%

"Szerintem egyáltalán nem. Nem voltam soha, még átlagos pasi sem. Ennek ellenére, számomra csinos, szép nő mindig volt, aki a párom akart lenni."

Na, azt elhiszem, hogy nem voltál átlagos pasi sem, mivel egyáltalán pasi sem voltál soha.

2016. szept. 13. 19:25
 18/48 anonim ***** válasza:
79%
#16: Pedig Ben Linus elképesztően pengeagyú, művelt forma volt.
2016. szept. 13. 19:30
 19/48 anonim ***** válasza:
69%
16. válaszadó személy szerint nekem egyik se kéne
2016. szept. 13. 19:30
 20/48 anonim ***** válasza:
0%

Akkor viszont ki igen? :D

Said? Boone? Mr.Eko? Richard?

2016. szept. 13. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!