Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti valóban úgy gondoljátok, a nők csak a leghelyesebb, jóképű férfiakra buknak, független a saját külsejüktől, és szinte alig akadnak kivételek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 13. 18:04
21/48 A kérdező kommentje:
Nekem egy előnytelenebb külsejű fiú tetszik. Nagyon humoros, és a belsőnk teljesen összhangban van.
Akkor titokban egy helyes bunkó fiúra vágyom?
2016. szept. 13. 19:46
22/48 anonim válasza:
"
Itt egy jó példa: [link]
Szerinted kivel jönne össze a középső csaj? A machoval vagy a "ronda csávóval" aki csak ott ácsorog? Meg úgy kb. mindenki más? "
"normális" nőknek a belső a fontos nem a külső. :-)
23/48 anonim válasza:
""normális" nőknek a belső a fontos nem a külső. :-)"
kár, hogy a valóság nem ezt igazolja.
24/48 anonim válasza:
""normális" nőknek a belső a fontos nem a külső. :-)"
És melyik bolygón lehet ilyen "normális" nőket találni?
26/48 anonim válasza:
Mind ossza az észt hogy normálisat akar aztán a külsőségnél meg is áll a dolog. Az élet nem szépségkirálynőkből és body builderekből áll. Le kéne a nyeregről szállni és lejjebb adni. Egy kevésbé előnyös külsejű embert is megszépít a lelke és egy vonzó nőt is elcsúfíthat a viselkedése. Tényszerű. A normális így gondolja az idióta meg azt hogy nekem kigyúrt gazdag fószer kell
27/48 anonim válasza:
Ezek a nők éppen olyanok, mint én a férfi.
Régen én is csak a szép nőkre buktam, de jobb híján, ma már, megelégszem a kevésbé szép, de engedékeny nőkkel is.
28/48 anonim válasza:
Vannak még normális, szép nők valahol a Holdon? :D
29/48 anonim válasza:
Nem. A nagy pénisz, és a vastag bankszámla, fontosabb.
30/48 anonim válasza:
Igén így gondolom én is, sajnos. És roplant fura amikor millió dolgot csinálsz, ápolt vagy kinézel azért, a barátnőd bizonytalan hogy nem elég jó hozzád, de azért megjegyzi hogy miért nem csinálod még ezt meg azt... Semmi sem elég soha... Elvárni lehet, beleadni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!