Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl komolyan vettem a lányt, nem kellet volna?
Figyelt kérdés
Nem keres, menekült tőlem, nem válaszol, kerül és én emiatt most szenvedek. Nem tudom most mit tévő legyek, olyan az érzés mintha egy feneketlen szakadékba zuhannék.2016. szept. 12. 21:11
11/15 A kérdező kommentje:
Én nyitott vagyok felé, várom a jelzéseit, de erre nagyon halvány az esély.
2016. szept. 13. 18:43
12/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azt gondolja valamiért, hogy nem lennék hűséges hozzá, fél a csalódástól, vagy csak egyszerűen annyi, hogy nem tetszem neki. Nem tudom, biztosan, ezt így nem lehet pontosan megfejteni, képtelenség bármit is pontosan feltételezni. Csak annyit tudok biztosan, hogy nem válaszol, nem keres, menekül és távolodik.
2016. szept. 13. 19:21
14/15 anonim válasza:
Tanulj a hibáidból, lépj tovább, ismerkedj másokkal, őt pedig ne keresd többet!
33F
15/15 A kérdező kommentje:
...lépj tovább,
Én is így érzem, valahogyan tovább kell lépnem. Még nem tudom, most minden olyan zavaros és bizonytalan.
2016. szept. 14. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!