Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl komolyan vettem a lányt, nem kellet volna?
Ez a vonat elment öregem ugyanis elrontottad
Velem is előfordult hogy túl hamar túl korán de leginkább túl sokat mutattam felé ezért megijedt tőlem...
A következőnél másképp csináld
a) Megbántottad/megsértődött.
b) Valami olyat mondtál/tettél, amiből rájött, nem illetek össze, másféle társat keres.
c) Tényleg túl komolyan vetted.
Előzmények híján nehéz megítélni.
Én már kényszerültem menekülni a) és b) esetekben, rövid ismeretség után. Azt hittem, találtam egy rendes srácot, erre kiderült, ugyanúgy gondolkodik, mint a többi, képtelen elfogadni, hogy mások kedvéért nem fogok megváltozni. Nem volt a zsánerem, de túl tudtam volna lépni a különbségeinken, ha mutat némi tiszteletet a döntéseim iránt.
a) Megbántottad/megsértődött.
b) Valami olyat mondtál/tettél, amiből rájött, nem illetek össze, másféle társat keres.
c) Tényleg túl komolyan vetted.
Lehet, hogy mind a három dolog megtörtént sajnos.
Valószínű az a pont és lehet, hogy volt egy kicsi a b pontól is, sajnos a c pontot meg vastagon elkövettem a magam részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!