Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl komolyan vettem a lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl komolyan vettem a lányt, nem kellet volna?

Figyelt kérdés
Nem keres, menekült tőlem, nem válaszol, kerül és én emiatt most szenvedek. Nem tudom most mit tévő legyek, olyan az érzés mintha egy feneketlen szakadékba zuhannék.

2016. szept. 12. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehez dolgok ezek... tudni kel tullepni...
2016. szept. 12. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez a vonat elment öregem ugyanis elrontottad

Velem is előfordult hogy túl hamar túl korán de leginkább túl sokat mutattam felé ezért megijedt tőlem...

A következőnél másképp csináld

2016. szept. 12. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát előzmények híján nem lehet sok okosat hozzátenni, de nyilván hagyni kell, nem lehet erőltetni.
2016. szept. 12. 21:22
 4/15 anonim ***** válasza:
Mi történt, amit komolyan vettél, kicsit fejtsd, ez így kevés.
2016. szept. 12. 21:27
 5/15 anonim ***** válasza:

a) Megbántottad/megsértődött.

b) Valami olyat mondtál/tettél, amiből rájött, nem illetek össze, másféle társat keres.

c) Tényleg túl komolyan vetted.

Előzmények híján nehéz megítélni.

Én már kényszerültem menekülni a) és b) esetekben, rövid ismeretség után. Azt hittem, találtam egy rendes srácot, erre kiderült, ugyanúgy gondolkodik, mint a többi, képtelen elfogadni, hogy mások kedvéért nem fogok megváltozni. Nem volt a zsánerem, de túl tudtam volna lépni a különbségeinken, ha mutat némi tiszteletet a döntéseim iránt.

2016. szept. 13. 09:31
 6/15 A kérdező kommentje:

a) Megbántottad/megsértődött.

b) Valami olyat mondtál/tettél, amiből rájött, nem illetek össze, másféle társat keres.

c) Tényleg túl komolyan vetted.

Lehet, hogy mind a három dolog megtörtént sajnos.

Valószínű az a pont és lehet, hogy volt egy kicsi a b pontól is, sajnos a c pontot meg vastagon elkövettem a magam részéről.

2016. szept. 13. 12:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magamat, szó szerint szenvedek.
2016. szept. 13. 12:40
 8/15 A kérdező kommentje:
...és összejött mással.
2016. szept. 13. 17:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Próbáltam kinyomozni, hogy hogyan, mivel járhatnék a kedvében, de ellenkezőleg sült el a dolog ezek szerint.
2016. szept. 13. 18:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Mindenhogy igyekezik eltávolodni tőlem és ez nekem nagyon rosszul esik. Én nyitottam felé, túl komolyan, ő nem jelez vissza. Sajnos nincs más választásom, ezt kell elfogadnom és tudomásul vennem. Csak ennyit tehetek most már.
2016. szept. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!