Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy ennyire kibukok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire kibukok pár találkozó után?

Figyelt kérdés

Volt 2 srác 1 év alatt, akik nagyon bejöttek. Az egyikkel 5-6, a másikkal 8 találkozó volt. Már az előző is rettenetesen rosszul érintett, mikor bejelentette, hogy ezért meg azért nem akar járni velem. Ha elmentem bulizni és ittam és eszembe jutott (még hónapokkal utána is) el tudtam sírni magam simán.

A 2. sráccal ugye többet találkoztam, úgy éreztem minden stimmel, majd ő is bejelentette, hogy nincs kész egy kapcsolatra. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. - ezt is én irtam)

Mióta ez történt nem tudok enni, aludni se és nem telt el nap, hogy ne sírtam volna, annyira fájt a dolog.

Erre sokan azt mondanák, biztos könnyen leszek szerelmes és már az voltam. Pedig a helyzet az, hogy nem. Nem éreztem magam annak, de azt éreztem, hogy most tudnék az lenni. Még nem voltam szerelmes sosem, kifejezetten nehéz ez nekem, de már annyira szeretnék az lenni, hogyha a közelébe kerülök és mégis pofára esek, akkor letargia van hónapokig.

Voltak srácok, akikkel tényleg nem akartam járni, csak laza kapcsolat volt, viszont ők meg odáig lettek értem és szerettek volna járni, de hárítottam. Mikor velük vége lett, még akkor is szomorú voltam, pedig őket aztán tényleg nem sajnáltam, hogy elveszítettem.

Bolond vagyok vagy a szeretetéhség ilyet tud művelni? Már lassan nem merek ismerkedni, mert annyira félek a csalódástól. Legszivesebben már a 1-2. randin megkérdezném, hogy mennyire gondolják komolyan, holott az eszemmel tudom, hogy ez borzalmasan ijesztő lenne (én magam is elfutnék valószínüleg, ha valaki ezt ilyen korán felhozná) de már nem merek belekezdeni semmibe, biztonságban akarom érezni magam.

Hogyan tudnék ezen változtatni?

2016. szept. 12. 09:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Persze mert az itteni válaszolók mind jófiúk, akik azért mert csúnyák, senkit nem tudnának megbántani. Nem unjátok még ezt a szöveget, hogy nekünk nőknek a macsók kellenek? Ilyen nőgyűlölő szöveggel ne is csodálkozzatok hogy nincs senkitek. Ha a kérdező nem feküdt volna le senkivel, akkor meg azt hajtogatnátok, hogy miért váratja szegény pasikat.
2016. szept. 12. 12:09
 12/22 A kérdező kommentje:
Igy igaz...Nem voltak macsók. Ennek a 2. srácnak is max 2-3 lány volt az életében, hosszú kapcsolatból lépett ki, és volt mersze elém állni és megmondani, mi a helyzet (már ha lehet neki hinni). Ha tahó macsó lett volna és szexre kellettem volna csak, akkor nem visz sehova, csak akkor keres, ha épp kedve van kettyinteni és nem dobja el a szex lehetőségét, azért mert nem akar kapcsolatot, hanem úgy alakitja, hogy legyen reményem és ezért összejárak még vele. Ismerem az ilyet. Ők nem voltak ilyenek.
2016. szept. 12. 12:17
 13/22 Noren1989 ***** válasza:

5-6-8 randiról beszélünk...Vagy akkor mondhatnád azt, a mártírkodás helyett, hogy neked kellett tudni, hogy jól kefélnek-e a srácok, nem?

Ugyanmár.

2016. szept. 12. 12:24
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem miről beszélsz most, bocsi.
2016. szept. 12. 12:34
 15/22 Noren1989 ***** válasza:

Arra akarok rámutatni, hogy ennyi randi alatt mégcsak a jellemük felületét karcolgattad. Hogy keresnek, szép dolog, főleg, ha megmondják utána, hogy nem tudnak veled semmi komolyabbat elképzelni (ezek után még kérdéses számodra, hogy csak dugni akartak veled). Ha meg azt mondod, hogy így van helyén, akkor nyugodtan bevallhatod a saját igényedet is a szexre.

Tehát mindenképpen csak arra akartam rámutatni, hogy jobban kéne ismerned a randipartnereidet.

Amúgy mi is vagyunk hasonló helyzetben, hogy megkérdőjelezzük az egész dolog értelmét. Viszont, kockázat, befektetés nélkül nincs nyereség. Ismerkedni kell, ha vágysz valakire.

2016. szept. 12. 12:40
 16/22 anonim ***** válasza:
Norennek még magánélete sincs, egész nap itt írogat, az ő szavára aztán végképp nem lehet adni.
2016. szept. 12. 12:43
 17/22 Noren1989 ***** válasza:
Kérnék ide egy lepontozást is, a kommunikáció helyett.
2016. szept. 12. 12:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Nyilván volt igényem nekem is a szexre, percig sem tagadom. De nem gondolnám azt, hogy utána ne lehetne ugyanúgy ismerkedni , mint előtte. Vagy a szexhez annyira nagyon ismernem kellene. Persze, nem ismertem őket alaposan. De azt tudtam, hogy szeretek velük lenni, tetszik, ahogy gondolkodnak, ahogy kifejezik magukat, külsőre is teljesen megfogtak, minden téren tetszettek. Lehet, hogy egy idő után kideürlt volna, hogy vannak hibák, de (sajnos) ennyi idő alatt teljesen megfogtak és el tudtam volna képzelni sokmindent :(
2016. szept. 12. 12:51
 19/22 Noren1989 ***** válasza:
El is képzelted? Úgy értem, mennyire reálisan nézted a történéseket?
2016. szept. 12. 12:54
 20/22 A kérdező kommentje:
Próbáltam nem fantáziálgatni és beleélni magam. Mindent átrágtam sokszor, figyeltem a jeleket. De igen, el tudtam volna képzelni, hogy ebből komoly párkapcsolat legyen.
2016. szept. 12. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!