Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ferfiak. Utasitottatok vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak. Utasitottatok vissza már olyan lány, akivel alapbol el tudnátok kepzelni kapcsolatot, de a mostani élethelyzetetek miatt mégis nemet mondtatok?

Figyelt kérdés

Volt olyan, hogy randiztatok egy lannyal es tetszett kívül-belül, de megis azt mondtátok, hogy most nem menne a kapcsolat?

Mert én így jártam. 1 honap talalkozas, mindig ereztem rajta, hogy tetszem, mondta is, hogy jól érzi magát mindig...de megis nemet mondott, nem akar most kapcsolatot, magával szeretne foglalkozni azt mondta. En ezt nem hittem el, kertem mondjon igazat...hogy csak velem nem akar. Azt mondta vele van a baj, nem velem es tudja hogy önzőség ez tőle, de átgondolta és nem akar maga mellé most senkit.

Ilyen van?

2016. szept. 11. 21:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Esetemben már randizni sem akart a fiú ilyesmi indokokkal. Amikor nagyon flörtölt már, akkor kérdeztem rá, és hozta a hasonló kifogásokat, szóval nem is haladt a dolog.

Szerintem nem érdemes várnod. A saját érzelmi egészséged érdekében tovább kéne lépni, minimálisra szorítva a kapcsolattartást vele. Ha akar valamit, mert már másképp látja a dolgot, felhívhat téged és megláthatjátok, hogyan tovább. De erre ne alapozz. Próbáld halványítani az emléket. Nyilván nem egyszerű, hiszen már fontos neked ez az ember valamennyire. Nekem a netes letiltás sokat segített.

2016. szept. 12. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!