Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen nagy elvárásai az átlag alatti férfiaknak is?

Figyelt kérdés
Teljesen elhanyagolt kövér csúnya alacsony férfiaknak is egekben vannak az elvárásai. Legyen csinos nagymellű. Háztartást tudjon vezetni tudjon főzni stb. Saját lakás kocsi egzisztencia alap elvárás...
2016. szept. 11. 15:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A linkelt kérdést ne vedd alapul semmire, az a kérdező az egyik a kategória rögeszmései körül, hetente 3-4 alkalommal felrakja lényegében ugyanazt a kérdést. Szóval nemhogy nem reprezentatív minta, hanem kvázi elmebeteg.
2016. szept. 11. 15:35
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez csak egy példa.....de csomó ilyen igényeket tapasztalok a férfiak részéről
2016. szept. 11. 15:41
 13/20 Dreamer88 ***** válasza:

Kedves kérdező.

Mindkét félnek megvannak az igényei. Férfi és nő részről is vannak olyanok akik eszméletlen magasra teszik azt a bizonyos lécet.

Amiket felsoroltál azok a férfiakkal szemben is megvannak.

A saját lakást meg kocsit hülyeségnek tartom. Az viszont teljesen egészséges elvárás mindkét fél részéről hogy a másik tudjon főzni valamennyire és legyen munkája.

Párt keresnek maguk mellé, nem eltartandó felnőttet.

2016. szept. 11. 15:48
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Én mint nő szintén ezt vettem észre, én magamra nagyon sokat adok,eljárok sportolni,diétázom,kozmetikus,fodrász,körmös,divatos ruhák,egyetemre járok,nyelveket tanulok,kedves vagyok stb.. de nem tehetek róla az élet megáldott egy picikét nagyobb orral és az állam se az a modell szépségű. És emiatt az ilyen legigénytelenebb külsejű férfiak néha random beszólnak nekem..no komment. Nem tudom mit várnak,hogy mindenki tökéletes külsejű ,plasztik legyen v mi?? Nekem az ilyenek annyira elveszik a kedvem az egész kapcsolatkereséstől..sajnos kb minden a külsőségekről szól,jó nem mondom egy alap elvárásom nekem is van,de abszolút nem a külső ami alapján a párom választom..
2016. szept. 11. 16:13
 15/20 anonim ***** válasza:

Csóró,igénytelen, kövér, csúnya, alacsony nők melyik férfit választana?

a)Igénytelen, kövér, csúnya, alacsonyt, férfit.

b) 10/10 külsejű gazdag férfit.

c)Átlagos normális férfit.

2016. szept. 11. 16:17
 16/20 anonim ***** válasza:

mikor lesz már vége ennek a kategorizálásnak...

emberek vagyunk mind, senki sem ér kevesebbet vagy többet a másiknál

2016. szept. 11. 16:32
 17/20 anonim ***** válasza:
#16: LOL, ezt magyarázd meg a HR-eseknek, modellügynökségeknek vagy a csinos egyetemista lányoknak.
2016. szept. 11. 16:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Azért mert magyarok,csúnyàk mint a szar,de mégis megtehetik hogy vàlogassanak mivel jóval kevesebben vannak mint a nők.
2016. szept. 11. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Változik a világ? Nők sírnak pasi után? Nekem eddig még csak csóró nőm volt. A feleségem rég ott hagytam. Miss templom egere, lusta 3.14csával még dugványozni is ritkán van kedvem.
2016. szept. 11. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
#9 × röhejes. -Köszönöm eme irónikus figyelmeztetèst,remèlem ettől boldogabb lett a napod.. .
2016. szept. 12. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!