Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők hány %-a várja el, hogy részben, vagy teljesen eltartsák?
A részben eltartást úgy értem, hogy valami nagyon piacképtelen büfé szakmája van, mert azt könnyű volt elvégezni, aztán utólag jajveszékel, hogy nincs állása, csak valami minimálbéres titkárnői. Minimálbérből meg ugye nem lehet megélni, ezért legtöbbször a pasijától elvárja, hogy támogassa őt anyagilag és/vagy neki legyen saját egzisztenciája, nem baj ha a nőnek nincs semmije.
A teljesen eltartás pedig az, hogy egyáltalán nem dolgozik semmit és nem is akar dolgozni. Mindent a pasitól vár el alanyi jogon.
Hány % esik a mai nők körében ebbe a 2 kategóriába?
"A mai nők hány %-a várja el, hogy részben, vagy teljesen eltartsák?"
90%
"valami nagyon piacképtelen büfé szakmája van"
Vagy csak ált.isk. 8 osztálya van.(rengeteg ilyen nőt ismerek)
"A teljesen eltartás pedig az, hogy egyáltalán nem dolgozik semmit és nem is akar dolgozni. Mindent a pasitól vár el alanyi jogon."
+
Nem akar főzni,nem akar takarítani,nem lehet semmire megkérni akkor hiszti rohamot kap. + gyereke van, nem törődik gyerekével.
"nem akar főzni,nem akar takarítani,nem lehet semmire megkérni akkor hiszti rohamot kap. + gyereke van, nem törődik gyerekével."
Édesanyád is ilyen nő? Valószínű. Nem foglalkozott veled. Milyen rossz példa van előtted
""nem akar főzni,nem akar takarítani,nem lehet semmire megkérni akkor hiszti rohamot kap. + gyereke van, nem törődik gyerekével."
Édesanyád is ilyen nő? Valószínű. Nem foglalkozott veled. Milyen rossz példa van előtted"
Rengeted ilyen "anyukát" ismer/tem/ek. Azóta néhány ilyen "anyuka" hajléktalanként él. :-)
Ezt megint nem értem miért a mai nők? Régen alap volt hogy akkor keresel feleséget ha el tudod tartani a kölkökkel együtt. Emellett én óvónő leszek gondolom ez is büfé szak hisz nem fizet jól csak tudnám hogy ha nem lennének büfé szakok a sok adjunktus doktor és társai hogy élnének túl? Ha nem lenne alulfizetett eladó gondnok óvónő takarítónő fodrász stb mit kezdenél magaddal? És tudom meglepő de titkárnő is kell nem (mindenhol) csak a két szeméért tartják.
Én úgy gondolom mindenki legyen képes egyedül is túlélni a nagyvilágban de ha talál egy párt együtt kell várat építeni. Soha nem hagynám hogy eltartsanak (nem szolgáltatom ki magam) és közös kasszán se leszek senkivel (elkerülendő a ki mennyit keres mennyit költ kérdést) de (többek közt) azért nem egyedül alapítok családot mert ketten könnyebb.
Amúgy senki nem kötelez senkit hogy ilyen undorító buta büfészakos önmagában élni képtelen nővel éljen. Aki szerint csak ilyen nő van azt őszintén sajnálom.
Fodrászok mondjuk kereshetnek jól, ha ügyeskednek, csak sokan az adózás miatt csak a minimálbért vallják be, aztán nyugdíjasan sírnak, mert addig nagy lábon éltek és a minimálbér fölötti be nem vallott jövedelmet nem tették félre. Nem közelről, de ismerek ilyet.
A közszféra más, igen, ott valóban vannak lényeges ám alulfizetett szakmák, egyesek nagy bajban lennének, ha nem lenne óvoda, általános iskola, vagy ha ezek mind fizetősök lennének, akármennyire piszkálják a pedagógusokat.
Az óvónő az kő kemény büfészak. Te is majd egy férfi anyagi támogatására fogsz szorulni, na látod az ilyenekről beszéltem.
Büfészak? De ha nem tudnád hova tenni a gyereket, mert nem lenne ovi, akkor már toporzékolnál... :-D
Na, de hajrá, láss el úgy 20-30 energiával teli gyereket másodmagaddal, aztán meglátjuk, hogy mennyire is büfészak... ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!