Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szürreális elvárás, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szürreális elvárás, hogy elvárnám hogy a lány is keressen engem időnként?

Figyelt kérdés

Egyszerűen amikor interneten beszélek lányokkal mindig én keresem őket. Van hogy akár 5-10x is nekem kell kezdeményeznem a beszélgetést, viszont ők sosem keresnek engem, vagy csak nagyon ritkán.

Viszont ez nekem nem jó, mert olyan érzést kelt bennem, hogy csak én akarok ismerkedni, ő pedig nem foglalkozik velem.

Szóval most bennem a hiba és lányoktól óriási elvárás volna, hogy ők is keressenek néha engem?

2016. szept. 10. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. Eleinte azért egy fiúnak kell keresnie a lányt, ha kialakul később valami komoly, tehát jártok, akkor a lány is jobban fog keresni. Elvileg egy férfinak kell udvarolni, hogy felkeltse a lány figyelmét, és nem fordítva.
2016. szept. 10. 13:55
 12/14 anonim válasza:
Én most pont abban a helyzetben vagyok, hogy a férfi, akivel beszéltem idáig szinte minden nap írt, de egy ideje már nem, viszont tudom, hogy dolgozik, ezért én sem írok neki, nem akarom zavarni. Pedig hiányoznak a beszélgetéseink.
2016. szept. 10. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én most pont abban a helyzetben vagyok, hogy a férfi, akivel beszéltem idáig szinte minden nap írt, de egy ideje már nem, viszont tudom, hogy dolgozik, ezért én sem írok neki, nem akarom zavarni. Pedig hiányoznak a beszélgetéseink."

És gondolom neki ezt a neten keresztül is működő gondolatolvasó képességével kéne tudnia, hogy itt erről van szó, és nem arról, hogy letojod...

2016. szept. 10. 15:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Erre csak azt mondom, akinek nem hiányzol az nem keres. Ennyi. Szerintem szakítsd meg velük a kommunikációt mert nagyon egyoldalú a " kapcsolatotok ".

Voltam én is hasonló szituációban, és érdekes, mikor kitöröltem a kisasszonyt a facebookról, a telefonból, már másnap keresett. Előtte meg 5 teljes hónapon át nem volt hajlandó találkozni meg beszélgetni.

2016. szept. 13. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!