Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szürreális elvárás, hogy elvárnám hogy a lány is keressen engem időnként?
Egyszerűen amikor interneten beszélek lányokkal mindig én keresem őket. Van hogy akár 5-10x is nekem kell kezdeményeznem a beszélgetést, viszont ők sosem keresnek engem, vagy csak nagyon ritkán.
Viszont ez nekem nem jó, mert olyan érzést kelt bennem, hogy csak én akarok ismerkedni, ő pedig nem foglalkozik velem.
Szóval most bennem a hiba és lányoktól óriási elvárás volna, hogy ők is keressenek néha engem?
"Én most pont abban a helyzetben vagyok, hogy a férfi, akivel beszéltem idáig szinte minden nap írt, de egy ideje már nem, viszont tudom, hogy dolgozik, ezért én sem írok neki, nem akarom zavarni. Pedig hiányoznak a beszélgetéseink."
És gondolom neki ezt a neten keresztül is működő gondolatolvasó képességével kéne tudnia, hogy itt erről van szó, és nem arról, hogy letojod...
Erre csak azt mondom, akinek nem hiányzol az nem keres. Ennyi. Szerintem szakítsd meg velük a kommunikációt mert nagyon egyoldalú a " kapcsolatotok ".
Voltam én is hasonló szituációban, és érdekes, mikor kitöröltem a kisasszonyt a facebookról, a telefonból, már másnap keresett. Előtte meg 5 teljes hónapon át nem volt hajlandó találkozni meg beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!