Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mindig van valami probléma, kifogás?
Ha egy nő panaszkodik, hogy nem érdeklődnek utána a férfiak, jön a kórus, hogy fogyjon le, öltözzön csinosan, akkor fognak. Ha megteszi, de nem változik semmi, akkor biztos buta, felszínes, ezen kell javítania.
Kizárólag csak a nőkben lehet a hiba ilyenkor?
3-as vagyok
De pontosan erről van szó. A sarokban ülve dobálózol a másik nemre. Teszel magadért, oké, de ha ez így lenne, akkor lenne szociális életed, hobbijaid, ismerőseid, és előbb-utóbb megismerkednél valakivel, akivel kölcsönösen vonzódni fogtok egymás iránt. Arról nem is beszélve, hogy ha valóban így lenne, akkor nem írtad volna ki ezt a kérdést, mert egy kiegyensúlyozott, célokkal, álmokkal* teli ember lennél (*amiknek nem központja a férfi, mert ugyan egy kapcsolat jó és szép dolog, de akkor sem fog megállni az életed, akkor is lesz szabadidőd, akkor is kell tenned magadért).
Szóval, az, hogy sportolsz, sminkelsz, nem jelenti azt, hogy mindent megtettél, hiszen láthatóan borzalmasan frusztrált és negatív vagy.
" de ha ez így lenne, akkor lenne szociális életed, hobbijaid, ismerőseid"
Ki mondta, hogy nincs? Ki mondta, hogy soha nem járok el sehova? Ki mondta, hogy nincsenek barátaim? Ki mondta, hogy nem járok szórakozni, emberek közé? Ezeket miért zárná ki, hogy a külsőmmel IS foglalkozom?
Pont erről beszéltem, erről szól a kérdés: mindig van valami kifogás, ami miatt biztosan csak én vagyok a hibás. Tudod, ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj...
És szerintem te se lennél pozitívabb, ha minden igyekezeted ellenére semmi nem jönne össze abból, amire talán legjobban vágynál. Kb. mintha az én életemből kivágtak volna egy szeletet, míg másokéban megvan. Érted miről beszélek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!