Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mindig van valami probléma, kifogás?
Figyelt kérdés
Ha egy nő panaszkodik, hogy nem érdeklődnek utána a férfiak, jön a kórus, hogy fogyjon le, öltözzön csinosan, akkor fognak. Ha megteszi, de nem változik semmi, akkor biztos buta, felszínes, ezen kell javítania.
Maga választja a célközönséget is, csak rajta áll, hogy hol kelleti magát.
2016. szept. 9. 18:19
2/22 anonim válasza:
Igazából erre nem tudok mit írni. Szóval szerintem mindkét félnek oda kéne magát tennie. A férfinek azt kell elérni, hogy ha odamegy egy nőhöz, akkor ne küldje el, a nőnek meg azt kell elérni, hogy oda akarjon menni hozzá valaki. Most nem tudom, hogy a te esetedben mi lehet a probléma, de megmondom őszintén én sarok ülő lányokhoz nem mennék oda. Nekem kéne valami jel, hogy szabad a pálya. Egy hosszabb szemkontaktus, egy kedves mosoly, ilyenek. Ennyit a nőnek is meg kell tennie. Ahhoz, aki a sarokba, fapofival ül, szerintem ritkán mennek oda, bármilyen külseje is van. 23/F
3/22 anonim válasza:
Bocsi, hogy nőként válaszolok, de ha valaki nem talál társat, akkor igen, benne van a hiba. Ha mást nem: nem elég nyitott, rossz körökben mozog, otthonülős, várja a sült galambot, nem elég türelmes, rágörcsöl...stb.
De nem is teljesen értem, mire gondolsz... ha egy csinos, okos, kedves nő egyedül van, akkor bssza meg a világ meg a férfi nem? Mindenkinek magának kell tennie a boldogságáért, és minél inkább elfelejti mások okolását, helyette magára, és az életére koncentrál, annál könnyebben lesz boldog.
4/22 A kérdező kommentje:
Értem, tehát mindig a nő a hibás...
2016. szept. 9. 18:20
5/22 anonim válasza:
igen, Magyarországon igen. A "nők" szerint is :D Fura de ez van...
2016. szept. 9. 18:21
6/22 A kérdező kommentje:
#3 De ez esetben nem a sarokban sírva dobálja valaki a sarat a másik nemre, hanem TESZ MAGÁÉRT, nem? Nem csak vergődik, hogy a másik mekkora sz*r, hanem MAGÁN JAVÍT. De mindig van kifogás, amiért a MÁSIKNAK nem elég jó, érted?
2016. szept. 9. 18:22
7/22 anonim válasza:
Ha egy férfi ír ki kérdést azzal kapcsolatban,hogy sikertelen a párkapcsolatban,akkor pedig ő a hibás, hogy nem sikerül neki. Akkor miről is beszélünk? :)
2016. szept. 9. 18:23
8/22 anonim válasza:
Nem a nő a hibás, de ne várd már el azt, hogy azért mert te nő vagy, 39-en állnak sorba a kegyeidért. Megpróbáltam szépen körülírni a második válaszban, hogy mit kéne, de te itt pufogsz. Nem, nem hibás a nő, ha nem akar semmit senkitől, akkor üljön a sarokba. De ha akar valamit, akkor igenis tegyen érte. Vonzó külső kell, nyitottság. Az elején ennyi. Nem tudom, hogy miért elvárás még mindig, hogy a férfinak kell az ég adta világon mindent megtennie. Én is szeretek udvarolni, rossz szóval hódítani, de basszus nem igaz, hogy egy ártatlan kis mosoly nehezedre esne.
2016. szept. 9. 18:24
9/22 A kérdező kommentje:
#7 Nem, akkor jön az, hogy mert a nőknek egekben vannak az elvárásaik.
#8 Vigyoroghatok én jobbra-balra, nem veszik a lapot. Csak abból értenek, amiből akarnak, nem abból, amit látnak. Akkor...?
2016. szept. 9. 18:32
10/22 anonim válasza:
Külsőddel hogy állsz? Lehet szemét kérdés, de ismerkedésnél, főleg leszólításkor igenis ez az első. Meg tettél mindent annak érdekében, hogy vonzó legyél? Ha nem, miért nem? 8as vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!