Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért taszítja a fiúkat?
Figyelt kérdés
Szeretem a hüllőket,gőtéket(holnap tervezek venni na mindegy) és csomó fiú azt mondja, hogy ez nem nőies. Véleményetek ?:/ 16/L2016. febr. 20. 14:42
3/10 anonim válasza:
Hát én félek tőlük és nem is nagyon szeretem őket, de ha nem dugod az arcomba és nem arról beszélsz egész nap akkor nekem nincs vele bajom. :D 16f
4/10 anonim válasza:
Én is imádom őket, szóval bejönnek az olyan lányok, akik szintén.
15/F
5/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos kis lények, lehet hogy az ember akinek ezt említetted fél tőlük.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem taszítja őket, hanem inkább csak furcsállják, hogy egy lány képes ilyen állatokat megfogni,kedvelni/szeretni.
De ha nem ezek lesznek a világod közepe, akkor szerintem nem fogja őket zavarni meg ilyesmi. :)
L
7/10 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem taszít:) ha lenne barátnőm ezzel együtt szeretném:)
8/10 Firedoom válasza:
En meg gekkot tartok xD szerintem senkit nem zavar, hogy milyen kisallatot tartasz.
9/10 anonim válasza:
Nincs ezzel gond, szeretem a gőte pörköltet.
10/10 anonim válasza:
ez hülyeség. azokban a srácokban van a hiba akik ezt mondják. én személy szerint imádnám ha olyan barátnőm lenne aki elüt a többiektől, egyedi, nem az átlagos. maradj a hüllőnél! biztos vagyok benne, h előbb utóbb megtalálod aki elfogadja ezt. :) f/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!