Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat ez taszítja?
15 éves létemre nagyon érdekel a politika. Szeretem a megmozdulásokat és kiállni a véleményem és az elveim mellett. Kicsit komolyabb vagyok az átlagnál és nem igazán találom a helyem a kortársaim között, s ezzel párhuzamosan a fiúk között sem.
Nem vagyok egy lázadó tinédzer, nehogy arra gondoljatok, csak igenis érdekel h ki hogyan próbálja elszúrni a jövőmet. Lehet h a többi fiatalt nem érdekli h mi van jelenleg Magyarországon, de szerintem az a minimum h kiálljon valaki a jövőnk mellett, ezért igyekszem minden olyan közéleti eseményen részt venni, legyen szó tüntetésről vagy megemlékezésről, ami képviseli az érdekeimet.
Ez által viszon sokkal nehezebben találom meg a hangot a fiúk zömével.
#1 én is :)
Nem vitatkozunk egyet? XD
Nincs azzal semmi baj, hogy határozott véleményed van. A korosztályodat és általában a mai fiatalságot nem nagyon érdekli a politika. De vannak kivételek. Olyanok is vannak, akik kifejezetten kedvelik azokat lányokat, akikkel meg lehet vitatni komolyabb kérdéseket is.
A politikai kérdésekben viszont nem könnyű eligazodni, szinte semmi nem az aminek látszik, tehát légy óvatos.
Hát a magyar politika csak azért nem az én területem, mert tudom hogy az országnak nincs jövője és megpattanok innen amint lehet:D
Egyébként sok embert érdekel a politika, csak nem vallják be, mert attól félnek hogyha egy rossz szót is mondanak viktorkára akkor jön a TEK és elviszik őket..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!