Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon taszítja a fiúkat?
Figyelt kérdés
Már 20 éves vagyok, de eléggé prűd, még szűz is vagyok, mert nem akarom csak úgy bárkivel elveszteni, és nagyon könnyen zavarba jövök.2013. jan. 24. 17:06
2/16 anonim válasza:
halmozottan hátrányos vagy :))) azaz NEM. (bár a prűdség nem pozitív tulajdonság, biztos jól használod?)
4/16 anonim válasza:
Nem.
Legalábbis a normális réteget nem (:
5/16 anonim válasza:
Nem. Ami azt illeti, ilyen tulajdonságokkal szinte biztosan csak olyan pasit foghatsz ki, aki nem csak megfektetni akar, hanem önmagadért szeret ;)
7/16 A kérdező kommentje:
Azért én félek, hogy ha odajutok mit fogok csinálni, vagy ki bírom -e vörös fej nélkül, hogy valaki bámuljon miközben nincs rajtam ruha.
2013. jan. 24. 17:19
8/16 anonim válasza:
Nem. Sőt bizonyos keretek között nagyon szimpatikus tud lenni, ha egy lány zavarba jön.
Azért mindkettőtök érdekében remélem, ha eljutsz odáig, akkor már nem lesz problémád azzal, hogy meztelen légy kiválasztott előtt. (Bár teljesen meztelennek nem is kell lenned.)
9/16 anonim válasza:
:D akkor leszel a legaranyosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!