Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúkat nagyon taszítja, ha...

A fiúkat nagyon taszítja, ha egy lánynak hájas a hasa?

Figyelt kérdés
A súlyom ideális a magasságomhoz, nem vagyok kövér, de a hasamon van nagyjából 5 centi háj, ami egyszerűen nem akar eltűnni, bármit is csinálok. Leginkább akkor látszik ha ülök. Fogyni nem szeretnék, mert akkor már máshol (fenék, kar, láb) nagyon vékony lennék. Ez nagyon zavaró, kiábrándító és csúnya, igaz?
2013. jan. 9. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem szép az biztos, és sporttal, tornával, edzéssel, normális étkezéssel (nem fogyással) elérhető a lapos has, olyan nincs hogy nem tűnik el ha teszel is érte...
2013. jan. 9. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Én hasonló vagyok,csak fiúban.Izmos vagyok,magas,de az a kis hájréteg nem tűnik el..(kb.ugyanannyi lehet mint rajtad) Ha téged nem zavarna rajtam,engem se zavarna rajtad.
2013. jan. 9. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a fiú, aki igazán szeret, akkor nem érdekli hogy van egy kis plusz... Én rengeteg olyan lányt ismerek, akinek van barátja/férje és nem pálcika vékony, hanem van egy kis zsírpárnája. Egy nő nem akkor szép, ha csont és bőr... Persze aki nem tud hízni, betegségtől ilyen az más!!
2013. jan. 13. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy nő pocijára mindig kell az a picike plusz. Ha csak akkor látszik amikor ülsz, az teljesen normális, mindenkinek "benyomódik" olyankor a hasa és ott látszik egy pici hurkácska.

Akinek nem az igen gebe, vagy pedig izmos a hasa. :) De nem baj, ha a tiéd nem olyan.

2013. jan. 13. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!