Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire taszitja a fiukat ha van a lányok egy pici fölösleg?
már sokszor leírtam itt, hogy minden fiú/férfi más és más. nem robotok,hogy csak ez, csak az jön be nekik.
valakit nem zavar, valakit zavar, van olyan akit alapból zavarna, de meglát benned valamit (akár az arcod, vagy kisugárzásod) ami miatt teljesen oda lesz érted.
Ezt a dolgot a fejedben kell elrendezned. Fél éve még én is utáltam magam, mára azért megtanultam elfogadni magam. Néha még ma is van, hogy csűnyának/kövérnek látom magam, de egyre ritkábban. fel a fejjel, önbizalom. "Beszéld rá" magadat, hogy igenis szép vagy. :)
Rajtam is van egy kis felesleg, de az én barátom imádja. Egyszer viszont én is nagyon kifakadtam, merthogy barátomnak Eva Longoria az "álomnő", és nekem is pont ez volt, hogy biztos nem kellek majd neki stb... Aztán bevallotta, hogy azóta csak jobban tetszik neki Eva Longoria, amióta két gyereket szült a sorozatban, és nem olyan gebe. ^^ Meg máshol is olvastam, hogy szeretik a pasik, ha van azért mit fogni a csajon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!