Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire taszitja a fiukat ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszitja a fiukat ha van a lányok egy pici fölösleg?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom h dagadt vagyok,de van a hasamon egy kis felesleg amit nem tudok ledolgozni,ilyen az alakom. Viszont nagyon sokszor érzem magam ugy h senkinek nem kellek csunya vagyok.Ezt az érzést hogyan lehetne legyözni?pedig azt mondják szép vagyok,volt is barátom nem egy,mégse érzem ugy h szép lennék...és bejön egyáltalán a fiuknak ha van a lánynak egy kis hasa? 16/L
2009. ápr. 26. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

már sokszor leírtam itt, hogy minden fiú/férfi más és más. nem robotok,hogy csak ez, csak az jön be nekik.

valakit nem zavar, valakit zavar, van olyan akit alapból zavarna, de meglát benned valamit (akár az arcod, vagy kisugárzásod) ami miatt teljesen oda lesz érted.

2009. ápr. 26. 10:32
 2/8 anonim ***** válasza:
15%
szerintem nem valami vonzó :S próbáld meg leadni valahogy: tornázz, sportolj... egy karcsú derék sokkal szebb
2009. ápr. 26. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Rajtam van fölösleg bőven, arányosan oszlik el, mindenhol van! Mégis imádták a pasik! 5 éve pedig a párom imádja! Hidd el, ha találkozol egy rendes pasival, aki majd nemcsak arra megy, hogy egy cicababa legyen mellette (egy kirakatbaba mutogatni), annak nem fog számítani! Sok sikert! És legyen önbizalmad, mert csak az számít, és nem az, hogy van e rajtad fölösleg!
2009. ápr. 26. 10:40
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
szerintem meg sokkal jobb ha van egy finom puha pocak amire rá lehet hajtani a fejem és puszilgathatom. és sokkal jobb mintha a csontjaid zörögnének.Bnőmnek is van:D és IMÁDOM is...őtis és a pocakját is:D
2009. ápr. 26. 10:40
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Attól függ, tényleg pici-e az a pici. Nekem a deszka nem jön be. Ha van egy csajon mit fogni, attól még dugnám, mint a lopott bicajt. :P
2009. ápr. 26. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Mindenkinek más és más jön be. Nekem személy szerint kifejezetten tetszik ha van 1 kis plusz a lányon:D H volt barátod, akkor nincs értelme magadat csúnyának tartani. Ha az lennél, nem lett volna barátod:) szóval szép vagy, az alakod is jó, lazulj és éld az életed! ;) 21/f
2009. ápr. 26. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem például vonz is ha egy lánynak, van egy kis úszógumija oldalt, és az se baj ha kicsit szélesebb a csípője/feneke... Ettől simán lehet önbizalmad!
2009. ápr. 26. 13:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt a dolgot a fejedben kell elrendezned. Fél éve még én is utáltam magam, mára azért megtanultam elfogadni magam. Néha még ma is van, hogy csűnyának/kövérnek látom magam, de egyre ritkábban. fel a fejjel, önbizalom. "Beszéld rá" magadat, hogy igenis szép vagy. :)

Rajtam is van egy kis felesleg, de az én barátom imádja. Egyszer viszont én is nagyon kifakadtam, merthogy barátomnak Eva Longoria az "álomnő", és nekem is pont ez volt, hogy biztos nem kellek majd neki stb... Aztán bevallotta, hogy azóta csak jobban tetszik neki Eva Longoria, amióta két gyereket szült a sorozatban, és nem olyan gebe. ^^ Meg máshol is olvastam, hogy szeretik a pasik, ha van azért mit fogni a csajon...

2009. ápr. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!