Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14-16 éves fiúkat taszítja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-16 éves fiúkat taszítja, ha egy lány nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Az összes osztálytársam sminkeli magát, csak én nem. Ez baj?

2013. nov. 22. 21:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem!
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki nem. Bár én egy lightos sminket szeretek.
 3/9 anonim ***** válasza:
nem !!!!!!!!!!!! (végre valaki akin nincs 10 kg anyag)
2013. nov. 22. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne probléma,inkább ne legyen rajta smink mint hogy telepakolja magát sminkel.

Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló,ha nem akarod ne sminkeld magad..

2013. nov. 22. 21:31
 5/9 Orsy070 ***** válasza:
dehogy baj . a festeketis sokan tulzasba viszik ha szep arcod van nem igazan kell festenni max egy kis szemceruza de ha igazan azt sem szereted vannnak olyan kremek amivel szebbe teheted az arcod foleg a borod es nem is kell mindenfele nfestekeket magadra kenned.
2013. nov. 22. 21:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a nagy szerencsém, hogy jó a bőrtípusom, és max egy kicsi pattanás szokott lenni rajta, ami nem làtszik:)
2013. nov. 22. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem !
2013. nov. 22. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:

DEHOGYNEM...! Engem mindig lerondáznak (én vagyok az egyetlen aki nem festi magát) egyszer kifestettem magam és döglöttek utánam (korrektor, szempillaspirál, szemceruza)

És az után vannak oda akin sok a smink, mert nem látják még ezek a fiúk hogy mi a smink, csak azt hogy szép-e vagy nem szép... 15/L

2013. nov. 23. 08:16
 9/9 anonim ***** válasza:
ha természetesen jól nézki az arcod akkor ne vagy csak olyat ami ki emeli még jobban .. (15/f)
2013. nov. 23. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!