Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha egy lány sminkeli magát? Csak visszafogottan, épp hogy kiemeli a szemeit és a száját. És illik is a lányhoz, öltözékéhez.
Figyelt kérdés
Én szoktam sminkelni, ezek szerint.. nem tudom a srácokat zavarja-e..
PL ha talizom egy sráccal(tegyük fel randi) akkor ha csinosan felöltözöm, és természetesen sminkelem magam, az nem baj?
17/L
2009. szept. 17. 20:34
1/6 anonim válasza:
Engem nagyon zavar ha egy lány túl sok sminket használ, legyen egy határ, amit leírtál hogy te hogyan szoktad szerintem így jó, nem kell több, legyen természetes.
19f
2/6 anonim válasza:
A túl sok nekem sem tetszik. De az a kicsi azért is jó, mert számomra az egy jel a lánytól, hogy tetszeni akar nekem. De ha nem használ, mert nem szokott, meg nem stílusa, akkor az 0sem baj.
24F
3/6 anonim válasza:
Én azt szeretem ha nem sminkeli magát a lány. Akkor látszik a természetes szépsége:D Bár ha sminkeli magát az sem taszít el, decsak ha télleg egy kevéske van rajta. A sok az már nem jön be.:) 18/F
4/6 anonim válasza:
sminkeljen nyugodtan, ha a szex jó, minden jó. :)
5/6 anonim válasza:
én egyáltalán nem szeretem a barátnőmön, persze ha vmi alkalom van az más, de úgy általában nee, nem jó van gúy ahogy van :]
6/6 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha valakin egy gramm smink sincs. Persze, ha valami ünnepség van, akkor egy kis minimális elmegy, de ha lehet akkor ne. Persze ez a lánytól is függ. Van akinek jól áll a smink, még ha nincs is rá szüksége és van akinek szüksége lenne rá, de még is szebb anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!