Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha mindent megteszek a külsőmért, hogy lehet hogy párkapcsolatom nincs?
Szerintem pont az a baj, hogy ugyanúgy nézel ki mint a klónjaid...
Szarom le a külsőt, a csillivilli, igényes ruhákat, ha nem vagy egyéniség.
Fogadni mernék hogy van belőled több ezer városonként.
"Én huszonéves vagyok, hasonló paraméterekkel, hasonlóan odafigyelek a külsőmre. Két éve randim sem volt...
Kisugárzás? Intelligencia? Mindig van valaki jobb? MINDIG??? Máskor meg azt a tanácsot osztogatják, hogy fogyjál le, meg vegyél szép ruhákat, akkor majd sorban állnak a férfiak... Ja, csak utána megint jön valami kifogás, miért nem vagy elég jó...
Nyilván csakis bennünk van a hiba és az itteni férfiak is folyamatosan próbálkoznak mindenkinél sikertelenül, nem csakúgy mondják... Biztosan csak mi várjuk a sült galambot, míg ők megizzadnak a kezdeményezésben..."
Próbálkozz be te is néhanapján.. ma már (totális)egyenlőség van, lehet rámenni a palikra akik bejönnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!