Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha mindent megteszek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha mindent megteszek a külsőmért, hogy lehet hogy párkapcsolatom nincs?

Figyelt kérdés
Mindent megteszek azért hogy jobban nézzek ki, és tetszek a férfiaknak. Sosem voltam kövér de fogytam 4 kg-t is. Most 169 cm és 50 kg vagyok. Jó ruhákat veszek magamra, és sminkelni is szoktam magam, amit nem viszek túlzásba. Valamiért még se keltem fel senki figyelmét.
2016. szept. 9. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem pont az a baj, hogy ugyanúgy nézel ki mint a klónjaid...

Szarom le a külsőt, a csillivilli, igényes ruhákat, ha nem vagy egyéniség.

Fogadni mernék hogy van belőled több ezer városonként.

2016. szept. 9. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én huszonéves vagyok, hasonló paraméterekkel, hasonlóan odafigyelek a külsőmre. Két éve randim sem volt...

Kisugárzás? Intelligencia? Mindig van valaki jobb? MINDIG??? Máskor meg azt a tanácsot osztogatják, hogy fogyjál le, meg vegyél szép ruhákat, akkor majd sorban állnak a férfiak... Ja, csak utána megint jön valami kifogás, miért nem vagy elég jó...

Nyilván csakis bennünk van a hiba és az itteni férfiak is folyamatosan próbálkoznak mindenkinél sikertelenül, nem csakúgy mondják... Biztosan csak mi várjuk a sült galambot, míg ők megizzadnak a kezdeményezésben..."

Próbálkozz be te is néhanapján.. ma már (totális)egyenlőség van, lehet rámenni a palikra akik bejönnek..

2016. szept. 10. 03:27
 13/13 anonim ***** válasza:
aki(k) lepontozta az hol él? :D
2016. szept. 10. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!