Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya férfiak csak kedvesek és odaadóak lehetnek? Míg a helyes férfiak csak bunkók?
Figyelt kérdés
Legalábbis ezen oldal válaszai szerint.2016. szept. 8. 12:19
21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó! De észrevettem ezt én is. Azért is írtam ki ezt a kérdést.
2016. szept. 8. 16:23
22/24 anonim válasza:
Akkor tudod a választ :). Amagukat kedvesnek, de csúnyának valló "férfiak" álatlában mindig a másiknemben keresikahibát a saját sikertelenségük miatt. Így gondolom jólmegvigasztaljákmagukat,hogy ők "kedvesek és jók",a nők meg mind k.rvák :D .
23/24 anonim válasza:
Nem. Én hallottam régen hogy a helyes pasik bunkók így a csúnyábbakkal kezdtem (persze nem direkt, vaami megtetsztt bennük, és nem, nem a pénz sem a méret, egyik se volt pénzes, se 3lábú szék). szinte az ÖSSZES csúnya pasi megcsalt/kidobott/átvert. Most olyan párom (férjem) van, akire azt mondanátok, hogy tipikus jópasi, mégis, normálisabb mint az eddigiek együtt véve, mellettem van a bajban, nem kzik mint a többi :D Szóval ne vegyél semmit kézpénznek :)
24/24 anonim válasza:
Teljesen butaság, mondom úgy, hogy egy elég csúnya férfi vagyok. Legfeljebb könnyebben találni egyedülálló rendes csúnya férfit, mert nem kellenek senkinek, ha rendesek, ha nem. Egy szép férfi, ha még jó is, elég kelendő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!