Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya férfiak csak kedvesek és odaadóak lehetnek? Míg a helyes férfiak csak bunkók?
ma 13:15
Szerintem ilyet senki nem írt. Viszont egyre több a "büfészakos" diplomás, és egyre kevesebb a jó szakember. Sokkal jobba fogsz megélni, ha kiváló ács vagy, mint ha szabad bölcsész lennél, ez tény :)
Nyilván senki nem a lepukkant részeg lapátolós melósokra, meg a kiválóan képzett jogászokra, informatikusokra gondolt.
De hát a jogászok már egy darab szrnak vannak beállítva, mert pénzéhes dögök, akik nagyzolásból akarnak jogászok lenni. Meg hát sok a jogász Mari, munkanélküliek lesznek.
Ja, nem :O :DDD
Szerintem érthető volt nagyjából, hogy mire akartam célozni.
Egyébként ha a "miért vannak a jó nők tanulatlan pasikkal" kérdésre gondolsz, akkor már ott is leírtam, hogy ilyen kérdésnél nyilván mindenki ellenpéldát fog felhozni, hogy a kérdező meglássa, hogy nincs igaza.
Ha kiírna valaki olyan kérdést, hogy ugye minden szakmunkás okos, és minden diplomás nyomorult valójában, akkor jönne 60 válasz, hogy dehogyis, a szomszéd Jóska diplomás közgazdász, az aztán milyen okos, bezzeg a kőműves Laci, az meg sötét.
Kérdéstől függ, illetve attól, hogy ki milyen embereket ismer személyesen. :)
Én ismerek okos egyetemistát, buta egyetemistát, okos szakmunkást, meg buta szakmunkást. :)
Nem, ez nem igaz. Mindenki lehet bunkó.
A jó kinézet relatív. És van, hogy aki nem esztétikus külsővel rendelkezik, tehát "csnya pasi", az meg van keseredve, ezért bunkó.
Ez teljesen alaptalan általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!