Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya férfiak csak kedvesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya férfiak csak kedvesek és odaadóak lehetnek? Míg a helyes férfiak csak bunkók?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezen oldal válaszai szerint.
2016. szept. 8. 12:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

ma 13:15

Szerintem ilyet senki nem írt. Viszont egyre több a "büfészakos" diplomás, és egyre kevesebb a jó szakember. Sokkal jobba fogsz megélni, ha kiváló ács vagy, mint ha szabad bölcsész lennél, ez tény :)

Nyilván senki nem a lepukkant részeg lapátolós melósokra, meg a kiválóan képzett jogászokra, informatikusokra gondolt.

2016. szept. 8. 13:22
 12/24 anonim ***** válasza:

De hát a jogászok már egy darab szrnak vannak beállítva, mert pénzéhes dögök, akik nagyzolásból akarnak jogászok lenni. Meg hát sok a jogász Mari, munkanélküliek lesznek.

Ja, nem :O :DDD

2016. szept. 8. 13:25
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem érthető volt nagyjából, hogy mire akartam célozni.

Egyébként ha a "miért vannak a jó nők tanulatlan pasikkal" kérdésre gondolsz, akkor már ott is leírtam, hogy ilyen kérdésnél nyilván mindenki ellenpéldát fog felhozni, hogy a kérdező meglássa, hogy nincs igaza.

Ha kiírna valaki olyan kérdést, hogy ugye minden szakmunkás okos, és minden diplomás nyomorult valójában, akkor jönne 60 válasz, hogy dehogyis, a szomszéd Jóska diplomás közgazdász, az aztán milyen okos, bezzeg a kőműves Laci, az meg sötét.

Kérdéstől függ, illetve attól, hogy ki milyen embereket ismer személyesen. :)

Én ismerek okos egyetemistát, buta egyetemistát, okos szakmunkást, meg buta szakmunkást. :)

2016. szept. 8. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

Nem, ez nem igaz. Mindenki lehet bunkó.

A jó kinézet relatív. És van, hogy aki nem esztétikus külsővel rendelkezik, tehát "csnya pasi", az meg van keseredve, ezért bunkó.

Ez teljesen alaptalan általánosítás.

2016. szept. 8. 13:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem olvastál még elég gyakorit, világosan leírják a kommentelők, hogy belefutottak frusztrált csúnya ember hálójába aki bömböl hogy nincs senkije, majd klasszikusan becsap átver megaláz.
2016. szept. 8. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
Nem függ külsőtől az ilyesmi. Személyiség, intelligencia, érzelmi intelligencia, neveltetés kérdése.
2016. szept. 8. 14:11
 17/24 Titusztitusz ***** válasza:
57%
Hát...Ahogy én megfigyeltem már a világban mindenfelé a dolgot,szerintem PONT FORDÍTVA VAN A DOLOG...A ronda emberek szoktak bunkók lenni,és a helyesek a kedvesek inkább...Férfiaknál is így van a dolog,meg a nőknél is...Éshát több jel is arra utal,hogy nincsen ez másképpen ezen a portálon sem valójában...
2016. szept. 8. 14:17
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem írtam olyat, hogy csak ez a kétféle ember létezik, viszont azt vettem észre, hogy itt elég sok nő panaszkodik, hogy átverték/kihasználták/megalázták/csak szexre kellett. Az állhat a dolgok mögött, hogy ezek a nők túlságosan számít a külső, és azért logikusan végiggondolva egy nagyon jól kinéző pasi azért hajlamosabb a fentebb leírtakra, mert tudják, hogy könnyen találhat mást, egy csúnyább pasi azért ezt nem nagyon teheti meg, neki aranyat érne, ha egy lány közeledne felé.
2016. szept. 8. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:
" hogy ezeknek a nőknek túlságosan számít a külső"
2016. szept. 8. 15:09
 20/24 anonim ***** válasza:
70%
Pont az a helyzet, hogy az oldal válaszadói/kérdezői alapján fordítva áll a helyzet.Nem vetted észre, hogy a legtöbb magát sajnáltató "csúnya", "kedves" srác alapból nőgyűlölő???
2016. szept. 8. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!