Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen ismerkedési, társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ismerkedési, társkeresési lehetőséget tudnátok ajánlani egy problémás pasinak?

Figyelt kérdés

Nem igazán vagyok az a társasági lény. Nem járok bulizni. Jobban szeretem a kisebb társaságokat, ahol lehet jókat beszélgetni. Vagy szabadidős programokat, kirándulásokat. Próbálok nyitott lenni az emberekre és aktív lenni egy csoportban, például egy edzésen. Csak az a problémám, hogy már elég önbizalomhiányos vagyok. Fogalmam sincs, milyennek láthatnak mások. Elég sokszor éreztem magam már olyan "nyominak" vagy "selejtesnek". Volt néhány kudarcélményem is az ismerkedéssel kapcsolatban. Egyáltalán nem szeretek nyomulni. Inkább elbeszélgetnék valakivel az ismerkedés során, de legtöbbször még egy beszélgetésig sem jutok el. Ebből arra következtettem, hogy olyan előnytelen a külsőm, hogy a nők kb viszolyognak tőlem. Ez meg az élet más területein is egyre inkább elvette az önbizalmamat és már társaságban is visszahúzódóbb vagyok. Pedig szeretnék bekapcsolódni beszélgetésekbe, csak egyre inkább olyan nem-kívánatos-személynek érzem magam mások között.

Van olyan ingyenes netes társkereső amit érdemes lehet megpróbálnom?

A személyes ismerkedéssel az a problémám, hogy már zsigerből minden bajom van egy másik ember közelében. Az jár a fejemben, hogy milyennek láthat, valami nyomoréknak vagy lesajnálhat. Ha egy nő visszanéz rám, akkor is inkább az ugrik be, hogy azért nézhet, mert ronda vagyok és ha megszólítanám, akkor kiröhögne.

2016. szept. 6. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem probléma,hogy ilyen vagy,nem mindenki társaság középpontja!

a külső egy adottság,ami lehet szép és jó,lehet nem annyira szép!

számomra a belső értékek a fontosabbak,csak sajnos nagyon felszínes világban élünk :(

Ne aggódj attól ,hogy zártabb típus vagy még lehet barátnőd!

kifejezetten nincsen ilyen társkereső oldal,ahol zártabb típusú személyek vannak,van sokféle ember,olyat kell találnod akit szeretni tudsz szeretet az nagyon fontos dolog 1 kapcsolatban és még sok más is!

Sok sikert kívánok!

2016. szept. 7. 07:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az alapján, amit leírtál, nem érdemes ismerkedned, mert esélyed sincs a nőknél.
2016. szept. 7. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem túl sokat, Kérdező. Buliban a helyedben nem ismerkednék, az ottani közönség nem épp a monogámiáról híres. És ha még fel is szedsz valami hullarészeg csajt akit a mellékhelyiségben megcucliztatsz, ezekből a legritkább esetben lesz komoly kapcsolat...

A társkeresők meg húspiacok. Az ottani nők vissza se írnak neked, ha nincs adonisz-külsőd, és hétszámjegyű kereseted. Szóval hanyagold, csak te jársz rosszul.

2016. szept. 7. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az ilyen tipusu sracoknak szerintem ott van eselye ahol magabiztosabbak mint egy helyen ahol a "feladat" az ismerkedes.

Ergo ha sportolsz,van egy kozosseg ahol teged is megismerhetnek,ahol egyeb sikered van,ahol nem gorcsolsz ra.

En a helyedben igyekeznek uj hobbikat felvenni es azokkal a tarsasagokkal osszejarni edzesen kivul is.Szerintem belso korokbol realisabb tarsat valasztanod.Azt meg surgosen felejtsd el h annyira benan nezel ki h senkinek nem kellesz.Fogadd el magad es amin tudsz es gondolod h nem jo,valtoztass.

Tok egyszeru pelda,nekem a ket elso metszofogam kozott volt egy res.20evig gondoltam h gaz,hiaba mondta mindenki az ellenkezojet.20evig gondoltam h fogszabalyozo oldja meg evek alatt es ugysem lenne ra penzem.Aztan egy ugyes doki 20.000forintert 1ora alatt osszezarta.Azota vagyok onmagam,azota kerultem az arcommal harmoniaba,jobb lett a kisugarzasom.Nem volt erte penz es maris minden megvaltozott.Szeresd meg magad es minden meg fog valtozni.

2016. szept. 10. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!