Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja ez a férfiakat "ismerkedési" fázisban?
Ismerjük egymást egy ideje, de eddig foglalt voltam- eddig fel sem merült, hogy köztünk lehetne valami. ( Jelenleg sem biztos a dolog, úgy érzem, érdeklődés lenne az ő részéről is..)
Sajnos, végigasszisztálta a szakításomat. Tudta a párommal épp min megyünk át és azt, hogy bennem mi zajlik éppen.
Kiemelném, hogy a szakítás nem miatta történt meg.
Az, hogy ő ezt "látta", hogy vele beszélgettem a dologról, "hátrány" "ismerkedésnél"? Az exemmel igyekeztem normális és korrekt lenni, ezt tudja ő is.
Sajnos volt rá példa, hogy face-es beszélgetés részletet/veszekedés részletet átmásoltam neki.
- ezek ronthatják az esélyeimet nála? Megbízhatatlanabbnak tűnök miatta?
24L 25F
lehet előny és hátrány is...attól függ milyen voltál...
23F
Nem vagyok az a mocskos szájú nagy drámakirálynő.
Ugyanakkor, sajnos túl őszinte vagyok- talán kissé nyers néha.
Tudja, hogy a kapcsolat a másik sráccal milyen okokból nem működött.
Ismer.
Ez annyit tesz, hogy előtte fölösleges taktikáznod, képmutatnod, vagy ilyesmi.
Nagy előny!
Hát nem tudom. Az ismerkedésnél ismerkedni szoktak, de ő már ismer.... :)
Lehet, hogy működne, mert miért ne működhetne. Csak nem lesz olyan, mintha egy vadidegen emberrel ismerkednél, sok az apró titok, lenyűgözitek egymást, egyre inkább feltárulkoztok egymás előtt ilyesmi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!