Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok elveszett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok elveszett a mai ismerkedési szokások között?

Figyelt kérdés

Akármilyen pasival ismerkedek, mindig rájövök, hogy nekem egyedül kell lennem, mert annál semmi sem jobb.

Sosem jön össze senkivel a dolog... Szépnek meg csinosnak tartanak, de vagy csak szexet akarnak a pasik, vagy még azt sem, és folyton eltűnnek, nem írnak, leraznak. Vagy pedig a másik véglet, aki olyan szinten rám akaszkodik, hogy levegőt sem kapok tőle. És egyszerűen már nem tudom, hogy hogyan kellene viselkednem, mert képtelenség kiigazodni a pasikon...

2016. aug. 1. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
En ugyan igy erzek csak en a lanyok nyelven nem beszelek :)
2016. aug. 1. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez van, igy vagyunk kitalalva, sosem fogjuk megerteni egymast :)
2016. aug. 1. 21:13
 3/13 anonim ***** válasza:

"Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást. Mert mást akarnak: a férfi a nőt, a nő a férfit."

Szerintem ne add fel... Én is így érzem, de én sem teszem. Mármint nem adom fel. Hiszem, h van valaki, aki majd a párom lesz, aki majd kiegészít. Mert vele a legjobb. Nem egyedül!!

2016. aug. 1. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Rengetegen elveszettek. Igazából a pasikon nem értem, hogy miért nehéz kiigazodnod, amikor leírtad a 2 végletet, akik kiszámíthatóak. Rajtuk eligazodsz, nem? :D Keress olyat, aki köztük van és nem lesz gondod. Ha csak ezzel a 2 szélsőséges pasitípussal találkozol, akkor gondolod, hogy a környezeteddel van a probléma? Adsz esélyt más jellegű embereknek?
2016. aug. 1. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Hogy én mennyire magamra ismertem ebben a kérdésben!

Nálam is az van, hogy csak szexet akarnak, mert "aki jól néz ki az biztos r*b@nc, és BIZTOS csak arra jó"... Pedig okos, intelligens nő vagyok, és a barátaim szerint tökjó a humorom is, a mai pasik túlnyomó része pedig esélyt sem ad rá, hogy megismerjen.. Szomorú (és nem, nem csak a Brad Pitt hasonmások tetszenek)

20/N

2016. aug. 1. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok meg lányok, de miért is akarnánk egy lánynál leakadni?
2016. aug. 1. 22:01
 7/13 A kérdező kommentje:
6: Sokan vannak, akik leragadnak, de ehhez érzelmi intelligencia kell, nem elég egy farok. :)
2016. aug. 1. 22:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Én le vagyok ragadva egy lánynál, már 7 éve. De a környezetemben tényleg azt látom, hogy sorban panaszkodnak a lányok, hogy csak szexet akarnak tőlük, pedig bennük mennyivel több van és mindenkinek adnak esélyt. Közben azért látom azt is, hogy nagy részük rengeteg terhet rakna a pasi nyakába és nem tud a szexnél többet nyújtani, nincs bennük semmivel sem több és nem adnak esélyt olyannak, aki 1 perc alatt nem jön be külsőre. (A bejövős részt ráadásul kutatásokkal is alátámasztották.)

De ismerek valóban szép, intelligens nőket is. Nem hangoztatják, hogy tőlük csak szexet akarnak és simán találnak hosszútávra is normális, komoly pasit. Ez vajon miért van?

2016. aug. 1. 22:13
 9/13 anonim ***** válasza:

7-es

Tudod, attól, hogy megkívánjuk a tejet, még nem veszünk meg egy egész tehenet.

Beszélhetsz itt EQ-ról, elmondhatod, hogy mennyire éretlen/selejt/szemét,stb., aki nem a ti szabályaitok szerint él, de aki elég jól néz ki - és ezt tudjuk a lányok általános reakcióiból - az hülye lenne a nyakába venni egy hamar megunható és többnyire ritka unalmas lányt.

Bocs ezért, de mi sem ettünk meszet.

2016. aug. 1. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:
9esnek igaza van. azt ne mondd már kérdező, ha te jó nő vagy majd pont leragadsz évekig egy férfi oldalán xD viccnek is komoly xD
2016. aug. 1. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!