Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok elveszett a mai ismerkedési szokások között?
Akármilyen pasival ismerkedek, mindig rájövök, hogy nekem egyedül kell lennem, mert annál semmi sem jobb.
Sosem jön össze senkivel a dolog... Szépnek meg csinosnak tartanak, de vagy csak szexet akarnak a pasik, vagy még azt sem, és folyton eltűnnek, nem írnak, leraznak. Vagy pedig a másik véglet, aki olyan szinten rám akaszkodik, hogy levegőt sem kapok tőle. És egyszerűen már nem tudom, hogy hogyan kellene viselkednem, mert képtelenség kiigazodni a pasikon...
11-es
És vannak, akiknek, veled szemben, a szex igencsak fontos dolog. Mindannyian mások vagyunk, de hogy miért érzi egyikünk(te) felsőbbrendűnek a saját igényeit másokénál, azt nem tudom megérteni.
Arra kéne végre rájönnöd, hogy ez az önfelmentő női érvelés, hogy aki nem a te szabályaid szerint játszik, az hülye/éretlen/gyenge/kevés,stb., már nem hat meg senkit. Ez a te egyéni szoc problémád, hogy csak megdugni akarnak, miközben te mást szeretnél.
Én is Palvin Barbit hegesztgetném szívem szerint, de csak ti juttok, mégsem szidom a fajtádat és testálom rátok a felelősséget.
Senkinek sem jó egyedül, mert az ember társas lény.
Kicsit ismertetem az általad vázolt típusokat.
1. Vannak olyan hímneműek, akik tényleg csak a szexre hajtanak, minél több és minél szebb nőket megdönteni. Mikor nem adod be a derekadat, akkor leráznak. Nem akarnak komoly kapcsolatot, ezért mennek a következőre.
2. Az az igazság, hogy a férfiak nagy része fél a szép nőktől. Mert sok az önbizalom hiányos, és azt gondolja, hogy egy szép nő mellette úgysem fog kitartani, ezért inkább megprütyköli és otthagyja. Inkább ő okoz fájdalmat, mint hogy neki okozzanak.
3. Aztán vannak a rád akaszkodók, akik nem kaptak elég szeretetet, így ki vannak éhezve rá és túlontúl sokat adnak magukból.
Az utóbbi voltam régebben én is. Azóta inkább nem mutatom ki az érzelmeimet annyira, mert nem igazán jön be a lányoknak.
Te ilyenekkel akadtál össze. De ezen három típuson kívül azért vannak normális férfiak is. Ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!