Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ismerkedési kényszer a férfiak részéről
interneten? Ezt ti is tapasztaljatok férfiak?
Figyelt kérdés
Bárhová megy az ember a férfiak támadnak. Társkereső oldal az ok. Oda azért megy az ember de azon kívül is folyamatosan megy a próbálkozás. Pl. Itt is naponta kapok levelet. Múltkor egy főző fórumon voltam és ott is megtaláltak. Nem lehet mat6nyugodtan lenni
Ezek férfiak miért nem csak tarskerso6oldalakon próbálkoznak?
Mert örülnek ha látnak egy értelmesnek látszó nőt, és nem akarják elszalasztani az alkalmat
2016. júl. 2. 18:08
2/22 anonim válasza:
Mert sehol nem lehet a nőkkel ismerkedni, mindenütt épp sietnek valahová, vagy éppen a barátnőikkel vannak, épp alakulóban van nekik valami(valószinűleg egy alfahimmel), vagy nincsenek túl az előző kapcsolatukon stb.
Mégis hol ismerkedjünk? Mindenütt leráznak a nők!!
2016. júl. 2. 18:11
3/22 A kérdező kommentje:
2. Akkor el kell fogadni hogy nem. Én is vágyok egy ferrárira hiába gürizek dolgozok rá kell jönnöm ez valamiért nem fog összejönni
2016. júl. 2. 18:17
4/22 anonim válasza:
Persze, a magányos férfiak akasszák fel magukat, ez a megoldás?!...
2016. júl. 2. 18:20
5/22 A kérdező kommentje:
4. Nagyin6boldogan lehet egyedül élni ha meg nem megy az kapcsolatfüggőség és irány a pszichológus. Én teljesen jól el vagyok egyedül már 7 éve
2016. júl. 2. 18:22
6/22 anonim válasza:
Mert nekünk meg kell küzdenünk a nők figyelméért. Nem úgy van az, hogy csak sétálgatunk az utcán, aztán egyszer csak leszólít minket egy nő. Ha mi nem kezdeményezünk, akkor sose lesz barátnőnk. Én amúgy nem írok rá már senkire, de régebben csináltam. Már leszarom az egész párkapcsolat dolgot.
2016. júl. 2. 18:24
7/22 Kenzo Tenma válasza:
Az a helyzet, hogy a kérdező is egy véglet meg a folyton ismerkedni próbáló férfiak is egy véglet. Az aranyközépút itt is jó megoldás, nem kell egész életedben egyedül élni, de folyton teperni sem.
2016. júl. 2. 18:29
8/22 A kérdező kommentje:
6. Uha valamit rosszul csinálsz apukám. Bátyám nem egy helyes fiú és bizony jó párszor mentek oda hozzá szórakozóhelyen munkahelyen
2016. júl. 2. 18:31
9/22 anonim válasza:
ha végigolvasod ezt az oldalt, rájössz, hogy az itt lévők szerint ha 20+ korodban nincs kapcsolatod akkor egy szánalmas lúzer vagy, aki emellett biztos lelki sérült is. Ha nem is akarsz kapcsolatot, akkor ugyanez...
2016. júl. 2. 18:31
10/22 MilitaryTurtle válasza:
Sok férfi megpróbálja próba-szerencse alapon.
Igen a nagy oka az, hogy publikus helyeken manapság nagyon nehéz túl nagy elvárás, felszínesség miegymás.
Tehát megesik az ilyen, inkább növeld vele az egódat, hogy kelendő vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!