Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ismerkedési kényszer a férfiak részéről interneten? Ezt ti is tapasztaljatok férfiak?
Bárhová megy az ember a férfiak támadnak. Társkereső oldal az ok. Oda azért megy az ember de azon kívül is folyamatosan megy a próbálkozás. Pl. Itt is naponta kapok levelet. Múltkor egy főző fórumon voltam és ott is megtaláltak. Nem lehet mat6nyugodtan lenni
Ezek férfiak miért nem csak tarskerso6oldalakon próbálkoznak?
Már ne haragudjatok, de régen is a férfinak kellett hajtania a nőért.
Nem azt mondom, hogy a nő nem kezdeményezhet, mert ha valaki nagyon tetszik neki, akkor tuti ő is kezdeményez (emberfüggő), de általában az a szitu, hogy a férfi próbálja meghódítani a nőt.
Most ezért nem kell utálni a nőket!
én állandóan azt olvasom hogy a társkereső oldalak nem jók semmire mert csak időpocsékolás....elküldenek 200 levelet és válaszra sem méltatják őket(mint álláskereséskor ha már megvan a jelölt a pozicióra de a szabályok szerint fel kell adni a hirdetést)
naszóval én nem is fogok olyan oldalra menni....egyébként tőlem kaptál már levelet????
Csak hogy én nem járok szórakozóhelyekre a suttyók közé. Kb 2x voltam életemben, és mind a kétszer szarul éreztem magam, pedig teli voltam piával, részeg voltam.
En inkabb azt gondolom, nálad lehetnek a bajok. 7 eve egyedul. Es meg ezt normálisnak gondolod? Naná, hogy idegesít ha valaki beprobalkozik, mert annyira igényled az emberi társaságot, mint egy jegesmedve az északi-sarkon.
Illetve ha bátyádnal beprobalkoznak a nők, akkor valószínű helyes vagy nagyon szociális lehet. Mert ezt mióta ide járok 4 eve nagyon-nagyon kevés srácról hallottam, hogy a no kezdeményezett volna face-to-face szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!