Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez az ismerkedési kényszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ismerkedési kényszer a férfiak részéről interneten? Ezt ti is tapasztaljatok férfiak?

Figyelt kérdés

Bárhová megy az ember a férfiak támadnak. Társkereső oldal az ok. Oda azért megy az ember de azon kívül is folyamatosan megy a próbálkozás. Pl. Itt is naponta kapok levelet. Múltkor egy főző fórumon voltam és ott is megtaláltak. Nem lehet mat6nyugodtan lenni

Ezek férfiak miért nem csak tarskerso6oldalakon próbálkoznak?

2016. júl. 2. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Örülök, hogy te boldogan élsz egyedül. Mások meg nem akarnak egyedül élni. Már az is baj ha tenni akarnak az egyedüllét ellen?
2016. júl. 2. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Már ne haragudjatok, de régen is a férfinak kellett hajtania a nőért.

Nem azt mondom, hogy a nő nem kezdeményezhet, mert ha valaki nagyon tetszik neki, akkor tuti ő is kezdeményez (emberfüggő), de általában az a szitu, hogy a férfi próbálja meghódítani a nőt.

Most ezért nem kell utálni a nőket!

2016. júl. 2. 18:48
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

én állandóan azt olvasom hogy a társkereső oldalak nem jók semmire mert csak időpocsékolás....elküldenek 200 levelet és válaszra sem méltatják őket(mint álláskereséskor ha már megvan a jelölt a pozicióra de a szabályok szerint fel kell adni a hirdetést)

naszóval én nem is fogok olyan oldalra menni....egyébként tőlem kaptál már levelet????

2016. júl. 2. 18:49
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok rászorulva az ismerkedésre, főleg nem nőkkel és főleg nem interneten. Amúgy meg legalább van lehetőségetek válogatni. :)
2016. júl. 2. 18:50
 15/22 anonim ***** válasza:
18%

Csak hogy én nem járok szórakozóhelyekre a suttyók közé. Kb 2x voltam életemben, és mind a kétszer szarul éreztem magam, pedig teli voltam piával, részeg voltam.

2016. júl. 2. 19:18
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

En inkabb azt gondolom, nálad lehetnek a bajok. 7 eve egyedul. Es meg ezt normálisnak gondolod? Naná, hogy idegesít ha valaki beprobalkozik, mert annyira igényled az emberi társaságot, mint egy jegesmedve az északi-sarkon.

Illetve ha bátyádnal beprobalkoznak a nők, akkor valószínű helyes vagy nagyon szociális lehet. Mert ezt mióta ide járok 4 eve nagyon-nagyon kevés srácról hallottam, hogy a no kezdeményezett volna face-to-face szituációban.

2016. júl. 2. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Én mostanában többször egymás után is kaptam itt ugyanattól a felhasználótól olyan üzenetet, hogy nő vagyok-e, már elegem volt, úgyhogy tiltottam.
2016. júl. 2. 20:38
 18/22 anonim ***** válasza:
40%
Akkor itt is megkérdem: ha hozzám soha nem jött senki, miből válogathatok?
2016. júl. 2. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, te is lány vagy csak hozzád nem mennek oda vagy fiú vagy és a kontrasztot szemlélteted?
2016. júl. 2. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
60%
Lány vagyok.
2016. júl. 2. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!