Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag alatti, csúnyább pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti, csúnyább pasik ti is azt tapasztaljátok, hogy küzdeni kell egy nőért és nincs olyan, hogy egy nő küzd érted?

Figyelt kérdés
Mikor udvarolok egy nőnek, azt vettem észre hogy én teszek az udvarlásért. Ha hanyagolom a nőt, nem foglalkozik velem, mindig nekem kell keresni és küzdeni érte, ő erre nem képes.
2016. ápr. 5. 10:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Jesszus, lassan elkezdhetsz menstruálni...
2016. ápr. 5. 10:43
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
Persze, de ez természetes, nem?
2016. ápr. 5. 10:46
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem a küzdéssel van bajom, hanem azzal, hogy mindig visszautasítják a próbálkozásomat. Én megadom nekik a tiszteltet, cserébe csak megalázást kapok. Kár erőltetni a dolgot, ha nem vagy megfelelő nekik.
2016. ápr. 5. 10:50
 4/20 A kérdező kommentje:

1. De mi vagyunk mi pincsi kutyák, akik rohannak a nők iránt? Aki nem akar pincsi kutya lenni az már menstruál.

Lehet én menstruálok mindjárt te viszont a f*rkad után mész és ezzel pincsi kutyává váltál!!

2016. ápr. 5. 10:53
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem keltetted fel eléggé a nő érdeklődését, pár héten belül le fog rázni. Ha bejönnél neki, ő is keresne.
2016. ápr. 5. 11:00
 6/20 anonim ***** válasza:
36%

Fordítva ülsz a lovon.

A pasim állati jól néz ki, azért sem hittem, hogy pont tőlem akar valami komolyat. Küzdött az első randiért, a másodikért, az első csókért, az első éjszakáért, mindenért. Szegénynek épp csak a hétfejű sárkányt nem kellett legyőznie.

Nem azért kell neked küzdeni, mert nem vagy Brad Pitt. Hanem azért, mert te vagy a férfi.

2016. ápr. 5. 11:02
 7/20 anonim ***** válasza:
6, Igazuk van pedig. Egy jó pasinak nem kell küzdenie. Embertelen sok nő közül válogathat. A te jó pasid miért küzdött az rejtély nekem... én sosem tettem.
2016. ápr. 5. 11:06
 8/20 A kérdező kommentje:

"Nem azért kell neked küzdeni, mert nem vagy Brad Pitt. Hanem azért, mert te vagy a férfi."

azért mert férfi vagyok, mondom mindjárt rohanni kell a nő után pfff... :D Ez vicc.

2016. ápr. 5. 11:08
 9/20 anonim ***** válasza:
47%
Azért kell egy nőért "küzdeni" mert ez a szánalmas undorító társadalom nem képes belegondolni hogy mi értelme van ennek, csak a saját igazukat hajtják az embereket hogy ú jaj minden a férfi dolga. Akkor maradjatok szűzek, szőke hercegre váró kislányok.
2016. ápr. 5. 11:11
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valamiért küzdeni kell, az szerintem már régen rossz, de erre is van ellenpélda.

Udvarolni viszont igenis illik a férfinak. Nem kötelező, és senki nem várhatja el, de egy nőnek ettől függetlenül jól esik, ha szimpatikus számára a pasi. Elég fura lenne, ha a csaj hozna neked virágot, nem? Ezt arra lehet visszavezetni, hogy a 2 fél másképp fejezi ki az érdeklődését, más csatornán kommunikálnak. Ha te nem üzensz a másik félnek, miért várod el, hogy ő majd szóba áll veled? Ez ugyanúgy igaz a nőkre is, mielőtt jönnének a sértődött kisfiúk. Egy nőnek is illik kimutatnia, hogy érdeklődik a férfi iránt (kacér pillantások, mosoly, közelebbi kapcsolat esetén gondoskodás, ami lehet valami étel, vagy ennél némileg személyre szabottabb kedveskedés).

Az, hogy ezt ki kezdi szerintem teljesen mindegy. Ellenben, ha az egyik azt várja, hogy a másik mindent félredobva rohanjon, és komoly erőfeszítések árán "nyerje meg", rimánkodjon neki, az gyerekes, beképzelt, vagy pont hogy borzalmasan bizonytalan.

2016. ápr. 5. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!