Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlag alatti, csúnyább pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag alatti, csúnyább pasik ti is azt tapasztaljátok, hogy küzdeni kell egy nőért és nincs olyan, hogy egy nő küzd érted?

Figyelt kérdés
Mikor udvarolok egy nőnek, azt vettem észre hogy én teszek az udvarlásért. Ha hanyagolom a nőt, nem foglalkozik velem, mindig nekem kell keresni és küzdeni érte, ő erre nem képes.
2016. ápr. 5. 10:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy csomóan csak klisék alapján élnek, mondják, hogy jaj, hát küzdjön a férfi, de valójában nem tudják, hogy ez mit jelent, és nem tudnak mit kezdeni magukkal egy olyan helyzetben. Ezért nem keres az ilyen nő ebben az esetben, csak ül kukán, és várja, hogy majd megoldódik minden maga körül. És ezért tartják túl sokan legitim reakciónak az ignorálást, és hogy majd a férfi a semmiből kitalálja, hogy mi történt, mi a gond, és hogy tudná elkerülni a jövőben ugyanezt.
2016. ápr. 5. 11:28
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

9-es

Ehhez képest úgy néz ki, hogy azok a pasik halnak meg szüzen, akik várják hogy a sült galamb a szájukba repül.

Ha kipusztulnak a klasszikus férfi-nő szerepek, tényleg kár pasizni, jobban járunk ha veszünk egy vibrátort. A szex akkor is letudható, csak nem kell főzni rá meg kimosni a büdös zokniját.

Egy passzív pasiba senki se lesz szerelmes.

2016. ápr. 5. 11:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Félreértik a csajok ezt a küzdés miatti "rinyát". Nem a küzdés maga a baj, hanem az alárendeltségi szerep ami így kialakul és meg is marad. Ha végig az egyik félnek kell küzdeni akkor utána is marad az hogy mindenért neki kell küzdeni a nője meg királynőként ücsörög a képzelt trónusán és legfeljebb néha odasóz egyet átvitt értelemben, hogy "lassú vagy!!!" (ami abban csúcsosodik ki, hogy szidalmaz amiért nem tudsz 2 autót is fentartani, miért nem volt egzotikus nyaralás meg ilyesmik)
2016. ápr. 5. 13:14
 14/20 anonim ***** válasza:

12: persze, mert nektek puncitok van, így könnyű :)

egy passzív pasiba senki nem lesz szerelmes, viszont nyugodtan megkérdezheted hogy miért lesz egy passzív pasi passzív pasi. ugyanis szerencsétlen csak teper és teper és már a 30. próbálkozásnál is visszautasítják (igen, van ilyen ismerősöm)

szóval ha egyetértesz ezzel a "pasinak kötelező kezdeményezni" akkor élj boldogan a tudattal hogy ezzel is teszitek tönkre szerencsétleneket.

2016. ápr. 5. 14:22
 15/20 anonim ***** válasza:
13: akkor hagyd ott b+
2016. ápr. 5. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:

De ha mind ilyen szinte...

2016. ápr. 5. 18:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Te pedig átestél a ló túlsó oldalára. Egy kapcsolat két emberről szól és nem arról, hogy az egyik vért izzadva küzd, a másik pedig nem csinál semmit. Ez undorító, szánalmas és megalázó.

Sajnálom azt a férfit, nálad biztos jobbat érdemelne.

2016. ápr. 5. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel. undorítóak az ilyen "nők"
2016. ápr. 5. 23:50
 19/20 anonim ***** válasza:

17, Igazad van, de én férfi vagyok! :)

(6-os voltam)

2016. ápr. 6. 07:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy te vagy a #6-os, mert te 56%-on vagy, ő pedig 76%-on

2016. ápr. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!