Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag alatti, csúnyább pasik ti is azt tapasztaljátok, hogy küzdeni kell egy nőért és nincs olyan, hogy egy nő küzd érted?
9-es
Ehhez képest úgy néz ki, hogy azok a pasik halnak meg szüzen, akik várják hogy a sült galamb a szájukba repül.
Ha kipusztulnak a klasszikus férfi-nő szerepek, tényleg kár pasizni, jobban járunk ha veszünk egy vibrátort. A szex akkor is letudható, csak nem kell főzni rá meg kimosni a büdös zokniját.
Egy passzív pasiba senki se lesz szerelmes.
12: persze, mert nektek puncitok van, így könnyű :)
egy passzív pasiba senki nem lesz szerelmes, viszont nyugodtan megkérdezheted hogy miért lesz egy passzív pasi passzív pasi. ugyanis szerencsétlen csak teper és teper és már a 30. próbálkozásnál is visszautasítják (igen, van ilyen ismerősöm)
szóval ha egyetértesz ezzel a "pasinak kötelező kezdeményezni" akkor élj boldogan a tudattal hogy ezzel is teszitek tönkre szerencsétleneket.
Te pedig átestél a ló túlsó oldalára. Egy kapcsolat két emberről szól és nem arról, hogy az egyik vért izzadva küzd, a másik pedig nem csinál semmit. Ez undorító, szánalmas és megalázó.
Sajnálom azt a férfit, nálad biztos jobbat érdemelne.
17, Igazad van, de én férfi vagyok! :)
(6-os voltam)
Nem hiszem, hogy te vagy a #6-os, mert te 56%-on vagy, ő pedig 76%-on
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!