Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik ismerkedési mód jön be jobban?
egyetértek az előttem szólókkal! a személyes sokkal jobb, eleve kap az ember egy teljesebb képet a másikról, és személyesen az embernek azért legalább minimálisan illik reagálni.
lehet, hogy valaki rám ír facen, ignorálom, de ha ugyan ez az ember meghív az utcán egy kávéra, szimpi lesz, és elfogadom
Élőben ezerszer jobb. Látod a teljes csomagot: nem egy jól beállított fotót kapsz, hallod a hangját, a beszédstílusát, látod a megjelenését, az öltözetét. Könnyebben kialakul a szimpátia.
Ha neten ír rám idegen az első gondolatom az, hogy na még egy idióta. Sok negatív tapasztalatom van a facebookon próbálkozó férfiakkal.
Jöjjön oda személyesen, csak ne az utcán, mikor épp sietek valamerre.
A facebookon soha nem válaszolok senkinek. Meg se nyitom.
#5 miért nem válaszolsz senkinek? :O
17/f
Facebookon nagyon nem szeretem, mikor idegenek bejelölgetnek, főleg, mivel csak olyan ismerőseim vannak, akiket tényleg ismerek, és beszélek is velük, legalább nagy ritkán.
Személyesen semmi gondom nincsen egy beszélgetéssel. Pl. volt egyszer olyan, hogy vártam a buszra, és ömlött az eső, szépen szarrá áztam, erre egy srác felajánlotta, hogy álljak be az esernyője alá, és tök jól elbeszélgettünk. :) Szóval számomra nem zaklatás az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!