Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek melyik ismerkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek melyik ismerkedési mód jön be jobban?

Figyelt kérdés
Mivel a baráti körömben nincs szingli csaj, így "idegenekre" muszáj vadászni. Szóval ha mondjuk rátok ír facebookon egy tök idegen srác, vagy ha ültök buszon, plázában, játszón, kávézóban stb. és odamegy egy srác. Lehet mindkettő gáz, de melyik kevésbé? Amelyikre azt mondjátok hogy akár lehet valami?

2016. aug. 18. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én a netes ismerkedést nem szeretem, sokkal jobb a személyes ismerkedés. persze ha ismerek valakit, akkor fb-n is jó folytatni :)
2016. aug. 18. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Eloben a legjobb 18L
2016. aug. 18. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az előttem szólókkal! a személyes sokkal jobb, eleve kap az ember egy teljesebb képet a másikról, és személyesen az embernek azért legalább minimálisan illik reagálni.

lehet, hogy valaki rám ír facen, ignorálom, de ha ugyan ez az ember meghív az utcán egy kávéra, szimpi lesz, és elfogadom

2016. aug. 18. 14:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Élőben ezerszer jobb. Látod a teljes csomagot: nem egy jól beállított fotót kapsz, hallod a hangját, a beszédstílusát, látod a megjelenését, az öltözetét. Könnyebben kialakul a szimpátia.

Ha neten ír rám idegen az első gondolatom az, hogy na még egy idióta. Sok negatív tapasztalatom van a facebookon próbálkozó férfiakkal.

2016. aug. 18. 16:04
 5/8 Sunshinedoll ***** válasza:

Jöjjön oda személyesen, csak ne az utcán, mikor épp sietek valamerre.

A facebookon soha nem válaszolok senkinek. Meg se nyitom.

2016. aug. 18. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:

#5 miért nem válaszolsz senkinek? :O

17/f

2016. aug. 18. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Na ez engem is érdekelne :D
2016. aug. 18. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Facebookon nagyon nem szeretem, mikor idegenek bejelölgetnek, főleg, mivel csak olyan ismerőseim vannak, akiket tényleg ismerek, és beszélek is velük, legalább nagy ritkán.

Személyesen semmi gondom nincsen egy beszélgetéssel. Pl. volt egyszer olyan, hogy vártam a buszra, és ömlött az eső, szépen szarrá áztam, erre egy srác felajánlotta, hogy álljak be az esernyője alá, és tök jól elbeszélgettünk. :) Szóval számomra nem zaklatás az ilyesmi.

2016. aug. 19. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!